Forum Główne > Urządzenia srk

Pulpity fikcyjnych stacji

<< < (26/49) > >>

Tadek40:
Czyli to znaczy że dobrze zrobiłem ten pulpit kostkowy tylko taki dość duży. Nie poprawie tego. Niech tak zostanie. :P

Paweł Piotr:

--- Cytat: Tadek40 w 12 Maj 2017, 22:28:24 ---Czyli to znaczy że dobrze zrobiłem ten pulpit kostkowy tylko taki dość duży. Nie poprawie tego. Niech tak zostanie. :P

--- Koniec cytatu ---
Posłuchaj człowieku - to, że masz kolosalne braki wiedzy o kolei, jako zjawisku, firmie i przepisach, to jeszcze masz braki w logicznym rozumowaniu. Przestań zaśmiecać ten wątek kolejnymi bzdetami, tylko weź się do nauki. Jeśli nie zna się alfabetu - nigdy nie zostanie się pisarzem. Każda Twoja kolejna próba jest i będzie nieszczęściem. Nie masz wstydu czy nie masz krzty honoru, by z uporem godnym lepszej sprawy robić z siebie pośmiewisko?

Tadek40:

--- Cytat: Paweł Piotr w 12 Maj 2017, 22:40:23 ---
--- Cytat: Tadek40 w 12 Maj 2017, 22:28:24 ---Czyli to znaczy że dobrze zrobiłem ten pulpit kostkowy tylko taki dość duży. Nie poprawie tego. Niech tak zostanie. :P

--- Koniec cytatu ---
Posłuchaj człowieku - to, że masz kolosalne braki wiedzy o kolei, jako zjawisku, firmie i przepisach, to jeszcze masz braki w logicznym rozumowaniu. Przestań zaśmiecać ten wątek kolejnymi bzdetami, tylko weź się do nauki. Jeśli nie zna się alfabetu - nigdy nie zostanie się pisarzem. Każda Twoja kolejna próba jest i będzie nieszczęściem. Nie masz wstydu czy nie masz krzty honoru, by z uporem godnym lepszej sprawy robić z siebie pośmiewisko?

--- Koniec cytatu ---
Jednak zaprzestane działalnośći z pulpitami kostkowymi bo widze że tylko ciągle problemy z moim pulpitami.

jageer:

--- Koniec cytatu ---

Powodzenia na nachylaniu się potem nad takim pulpitem ;) Jest książka o urządzeniach typu "E" tam też jest o pulpitach. Jakie były standardowe wymiary produkowanych nastawnic typu AC-20.  A w nocy jakbyś zrobił przebieg, to ten szereg lampek by Ci tak dał po oczach, że byś nie wytrzymał :D

Poniżej przykład pulpitu zagospodarowanego co do ostatniej kostki ;) Pulpit prawdziwy z nastawni "EW" na elektrowni Rybnik, gdzie miałem okazję pracować. A w rzeczywistości cały po remoncie na żarówkach typu LED.

centarail:
Tak sobie od pewnego czasu dłubię nad pulpitem Grabiszyna (z przed modernizacji oczywiście). Jest możliwość podłączenia tego później pod ISDR'a?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej