Forum Główne > Urządzenia srk

Pulpity fikcyjnych stacji

<< < (48/49) > >>

Wowas08:

--- Cytat: MuNiO w 02 Grudzień 2020, 21:24:35 ---
--- Cytat: Wowas08 w 02 Grudzień 2020, 17:16:48 ---
Ciekawe czy będzie się dało odwzorować katastrofę pod szczekocinami ze strony dyżurnego ze starzyn...

--- Koniec cytatu ---

Po co ? Było już tyle symulacji/filmów/opisów - bez sensu rozdrapywać tą śmiertelną katastrofę. Widzę że na siłę chcesz tylko nabijać posty bzdurnymi bzdurnymi pomysłami.... szukanie na siłę dziury w całym.

--- Koniec cytatu ---
O co ci dzisiaj chodzi co miesiąc coś musisz napisać bo nie wytrzymasz... A jak ktoś tu nabija posty głupotami to właśnie na taki jeden odpowiadam. I na przyszłość naucz się odpowiadać z kulturą kolego bo na forum są zasady a ty nie jesteś z nich zwolniony

W.F.:
Do Wowas08: popieram wypowiedź MuNio. W każdym wątku zamieszczasz jakieś, najczęściej niemerytoryczne komentarze. Mógłbyś się zastanowić, czy masz w danym temacie coś istotnego do powiedzenia, zanim zabierzesz głos. A tak tylko zaśmiecasz forum. Pomyśl, to nie boli.

eReS:
fikcyjny pulpit nie fikcyjnej stacji...

jageer:
m przy przyciskach z manewrami powinno być u góry jakby litery semafora. Co do EAP to chyba jedyny przypadek, gdzie funkcjonuje z muchowcem jednokierunkowa.... Swoją drogą Muchowiec po zamknięciu Wieczorka jeszcze działa?

MuNiO:

--- Cytat: Wowas08 w 03 Grudzień 2020, 14:30:30 ---
O co ci dzisiaj chodzi co miesiąc coś musisz napisać bo nie wytrzymasz... A jak ktoś tu nabija posty głupotami to właśnie na taki jeden odpowiadam. I na przyszłość naucz się odpowiadać z kulturą kolego bo na forum są zasady a ty nie jesteś z nich zwolniony

--- Koniec cytatu ---

Moja wypowiedź była i jest z pełną dozą kultury, dziwny masz ten światopogląd. Nie raz zwracałem Tobie uwagę jak pisałeś bzdury lub podawałeś błędne informacje, to przypomnij sobie jak mi agresywnie odpisywałeś. To Ty nie masz kultury, nie potrafisz po męsku przyjąć na klatę odrobinę krytyki. Pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej