Forum Główne > Urządzenia srk

Pulpity fikcyjnych stacji

<< < (11/49) > >>

Droznik:
A nie powinno być PwlSz i PwlŚ ??
Wszak masz tylko jednotor, więc nie musisz pisać że to przeciwtrórność dla 1 toru

Paweł:

--- Cytat: DamDam w 10 Kwiecień 2015, 20:42:57 ---No to od razu poproszę na śmietnik, skoro to bezsensowna robota. Nie każdy musi być od razu alfą i omegą w E1.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. Wątek mógłby być ciekawy, ale trudno prowadzić merytoryczną dyskusję o rysowaniu pulpitu jak popadnie, bez żadnych założeń (brak projektu stacji - pół biedy mijanka, ale to wygląda na jakąś dużą stację węzłową), i z wymyślonymi blokadami, bo typowe wyglądają "nudnie". Polecam zapoznać się z podstawami w literaturze fachowej na temat srk, Ie-1 (E-1) ma niewiele wspólnego z pulpitami nastawczymi.

jageer:

--- Cytat: Droznik w 11 Kwiecień 2015, 13:03:21 ---A nie powinno być PwlSz i PwlŚ ??
Wszak masz tylko jednotor, więc nie musisz pisać że to przeciwtrórność dla 1 toru

--- Koniec cytatu ---

Pytaj tego, co X lat temu ten pulpit projektował :) Tak jest, może mieli w planach drugi tor, nie wiem....
Ogólnie, przekaźnikowe SRK działały tam 3 mc-e, potem zamknięto stacje :)

Zacha:
W takim razie ja także podzielę się wytworami mojej chorej wyobraźni :D Żeby ktoś sobie nie pomyślał, że jestem jakimś kolejowym nołlajfem, większość powstała jeszcze w technikum :P

Jest tu trochę wymyślonych pulpitów z węzła szczecińskiego, trochę z MaSzyny, przeróbka Liskowa :P i trochę z nudów ;)

Droznik:
Dobrze że to tylko takie sobie malunki, bo kilka błędów na Pile rzuciło mi się baaaaardzo w oczy.
Wiem to tylko takie sobie malowanie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej