Forum Główne > Urządzenia srk
Pulpity fikcyjnych stacji
Paweł Piotr:
--- Cytat: Tadek40 w 03 Maj 2017, 22:37:37 ---Fakt. Mój pulpit Dozowników taki bardzo nie dopracowany. :( Skąd miałem wiedzieć ze jest instrukcja jak zrobić poprawnie pulpit? I przedstaw mi co nie tak z moimi bo mam wątpliwości co do swoich.
--- Koniec cytatu ---
OK. Poczynając od nomenklatury - nie ma posterunku rozgałęźnego, tylko posterunek odgałęźny.
Po drugie - nieprawidłowy (a wręcz absurdalny) układ torowy tego Twojego posterunku.
Po trzecie - wszystkie moje uwagi, zamieszczone w poprzednim moim poście, odnoszą się także do Twojego projektu.
Tadek40:
Cóż a więc.....................:
1. Na filmie gdzieś widziałem że napisane rozgałęźny więc przepraszam.
2. Fakt. Nie umiem robić porządnych pulpitów więc większości z moich się nadają do gruntownej poprawki.
3. Cóż....................... Fakt źle zrobiłem a więc zrobie gruntowne poprawki.
Paweł Piotr:
Tu nie chodzi o przepraszanie. Problem tkwi gdzie indziej i z tego trzeba sobie zdać sprawę. Użyję takiego porównania - istnieją edytory muzycznego zapisu nutowego, tylko aby się nim prawidłowo posłużyć, należy znać się na muzyce, jako takiej, z jednej strony, a z drugiej strony znać się na technice i sztuce kompozycji...
Maszynista222:
Nie do końca wiem co źle zrobiłem...
Fakt WK powinny być...Blokada też pomieszana....
Co jeszcze?
Nie pisze tego z wyrzutami tylko nie wiem gdzie zrobiłem błąd prosze o wytłumaczenie :)
jageer:
Popatrzcie na oryginalne pulpity, jakie przyciski, poczytajcie książki o pulpitach, pomacajcie prawdziwe kostki. Bo pulpit 50x26 ze stacją z 4 torami, to ja nie wiem jak byście rozrysowali WGA, KO, KG itp....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej