Forum Główne > Urządzenia srk
Pulpity fikcyjnych stacji
Paweł Piotr:
--- Cytat: Maszynista222 w 05 Maj 2017, 19:50:46 ---Chyba nic nie brakuje :D
--- Koniec cytatu ---
Ten Twój pulpit nadaje się do kosza. Wszystko jest źle. Zamieszczony przez Ciebie rysunek świadczy o tym, że zupełnie zignorowałeś wszystkie moje ( i nie tylko moje ) uwagi, które w dobrej wierze starałem się Tobie przekazać ( dokładnie tak samo, jak starali się inni użytkownicy forum ), dlatego też radzę Ci - odpuść sobie te malunki, bo nie masz zielonego pojęcia o tym, co robisz, mało - lekceważysz komentarze innych użytkowników forum, którzy chcą Ci pomóc. To mój ostatni post w tym temacie do Ciebie - wywal te swoje pseudo kolejowe produkcje i idź się uczyć.
Tadek40:
A mój jak? Też źle czy dobrze?
Paweł Piotr:
--- Cytat: Tadek40 w 05 Maj 2017, 21:45:44 ---A mój jak? Też źle czy dobrze?
--- Koniec cytatu ---
Niestety, błędów jest tyle, że brak miejsca na ich opisywanie - a i czas temu poświęcony wydaje się czasem straconym. Panowie - nie macie pojęcia o zasadach projektowania, budowy i funkcjonowania kolei, to są braki fundamentalne i jakakolwiek wymiana uwag i komentarzy w kwestiach szczegółowych absolutnie mija się z celem. Nikt wam nie broni bawić się narzędziem, którym nie potraficie się posłużyć, ale to forum nie jest chyba miejscem do prezentacji dziecinnej zabawy - było wiele komentarzy, w których inni użytkownicy forum coś chcieli pomóc, poradzić, wskazać, gdzie i jak szukać informacji - ale to okazało się tzw. grochem o ścianę, bo nawet nie jesteście w stanie poprawić wytkniętych błędów, tylko powtarzacie je z maniackim uporem. Szkoda waszego i naszego czasu. Marsz do szkoły i uczyć się!
goofy212:
Panowie bez obrazy, ale chyba ani razy prawdziwego pulpitu na oczy nie widzieliście, a tym bardziej nie obsługiwaliście (nie mówię o naszym programie). Jak widziałem pierwszy raz prawdziwy pulpit na żywo to wygląda zupełnie inaczej. Każdy pulpit się różni, ale są budowane wg tych samych zasad, a nie na "widzi mi się" montera.
Ja daję na pokaz moje odwzorowanie prawdziwego pulpitu z posterunku odgałęźnego. A fachowców proszę o opinię. Wzorowałem się na zdjęciach oryginalnego pulpitu.
Tadek40:
Cóż nie widziałem pradziwego pulpitu ani obsługiwałem więc nie będę się więcej brał za pulpit. Poddaje się jednak zrobienie pulpitu to trudne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej