Forum Główne > Inne

[Prasa] Olsztynek: Pijany IESDR na służbie

<< < (3/3)

jageer:

--- Cytat: IZKR w 13 Maj 2015, 12:04:03 ---Witam po długiej przerwie.
Wjazd na tor częściowo zajęty odbywa się z szybkością do 20 km/h. I taki zapis ma się znaleźć w rozkazie pisemnym. Ja zawsze wydawałem rozkaz S z takim zapisem w rubryce inne, mimo, że stacja nie posiadała kontroli niezajętości torów wjazdowych.

--- Koniec cytatu ---

Wtedy można "O" i zezwalający :) "S", to się daje, żeby nie mrugać syzyta, bo UTK tego nie lubi.

--- Cytat: Droznik w 13 Maj 2015, 08:25:08 ---Bo oni są przyzwyczajeni. Gdyby tak w Polsce zrobić to pierw by TVN24 zjawił  a dopiero po pół roku ludzi by się przyzwyczaili. Chore dla mnie jest w tym kraju że ludzie nie znają się na czymś a krytykują ile wlezie. Sam miałem już sytuację podobną że z powodu braku wolnej krawędzi chciałem przyjąć na zajęty i co? Wolałem postać pod słupem 5 min niż być "celebrytą" na pasku.

--- Koniec cytatu ---

Mógłbyś iść do programu Celebrity Splash :D A nie, zostaleś "sławny", za opóźnienie pociągu? Chociaż pierwsza kolejność, to bezpieczeństwo.
Powiem wam, że czasem fajnie jest pracować na dużej "bocznicy" za wysokim płotem, gdzie byle "MK" nie wejdzie bez przepustki i nie będzie donosić.

kasia.sznert:
ja nie wiem jak to z tymi ludźmi jest....

...mają takie odpowiedzialne stanowiska pracy a chodzą do niej pijani lub piją w niej ... ;/

smutna rzeczywistość

EN57-002:
W każdym zbiorze, a tutaj duży zbiór, znajdzie się czarna owca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej