Forum Główne > Urządzenia srk
Symulator małej stacji z mechanicznymi USRK
taper:
--- Cytat: marcinw w 28 Maj 2015, 02:28:02 ---Zgadza się. I z tej strony wg mnie powinno to działać tak, jak to opisałeś wcześniej, że korbujący wysyła info do właściciela zwrotnicy (czyli lokalnej nastawni), że korbuje, a ona już rozsyła to info do wszystkich klientów, że zwrotnica się przestawiła, bo ktoś ją przestawił ręcznie.
--- Koniec cytatu ---
Czy stan zwrotnicy nie potrzebny jest tylko właścicielowi zwrotnicy(nastawni) i pociągowi którego ta czynność dotyczy?
Paweł:
--- Cytat: taper w 28 Maj 2015, 17:39:43 ---Czy stan zwrotnicy nie potrzebny jest tylko właścicielowi zwrotnicy(nastawni) i pociągowi którego ta czynność dotyczy?
--- Koniec cytatu ---
Interesuje wszystkich klientów, którzy działają na fragmencie scenerii, w którym jest zwrotnica.
marcinw:
W sobotę około godziny 21:00 (czas PL) będę robił testy online symka aby zobaczyć, jak się zachowa przy większej liczbie użytkowników. Kto by dał radę być online w tym terminie i chciał mi pomóc potestować, dajcie proszę mi znać tutaj albo na PW. Wymagana tylko umiejętność prowadzenia eu07 (już uruchomionej) lub obsługi nastawni mechanicznej, tudzież chęć zgłaszania błędów i własnych pomysłów na usprawnienia.
Jak wstanę to opisze wszystko szczegółowo, wrzucę gdzieś plan stacji i przykładowy filmik, aby pokazać, co i jak (bo teraz to prawie zasypiam przy kompie...)
jageer:
Ja mogę pomachać wajchami.
DamDam:
Rezerwuję kierowncę siódemki. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej