Forum Główne > Inne

Linia 61 i Linia 144

<< < (2/2)

djuzi:
Będę jechał tym szlakiem 10-tego, 20-tego i 25-go lipca. Mogę jakoś pomóc?

Ra:
Długo się nad tym zastanawiałem, ale raczej nic mi nie przychodzi. Ewentualnie by mnie interesowało, czy od Liswarty do łuku przed Lisowem tor jest cały czas prosto? Na mapach widać nieznaczne odchyłki (0.2°), ale mogą one wynikać z niedokładności zdjęć. Na podstawie filmów trudno to jednoznacznie stwierdzić, ze względu na małą rozdzielczość i słabo widoczny tor w odległości ~2km.

Aktualnie kończę wieszać sieć nad Kochanowicami wg starego stanu (Lisów zrobiłem). Jeszcze trochę grzebania w drutach, przestawiania wskaźników i będzie można się skupić na przywróceniu przejezdności misji, a następnie na zmianach nazw obiektów. Po drodze pewnie odepnę Lubliniec od reszty.

Wg stanu na 2015-07-17 00:00 poprawione są druty od Liswarty do Jawornicy włącznie.

W archiwum o nazwie linia61-150717!.7z (z wykrzyknikiem) znajdują się pliki po zakończeniu etapu łatania sieci trakcyjnej ze względu na zmiany w torach (aczkolwiek błędy mniejszej wagi jeszcze zostały i będą doraźnie poprawiane). Rozpoczynam teraz etap wydzielania Lublińca oraz jego unifikacji. Po zakończeniu tego etapu będzie możliwy przejazd od Stradomia do Ozimka (jeśli tylko zostaną dostosowane misje).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej