Forum Główne > Testowo

TW - zgłaszanie błędów

<< < (19/22) > >>

robert051:
W tej nowej wersji zauważyłem błąd w SWDR.
Jak przejdę na te zakładkę z innej to wcześniej zaznaczony pociąg podświetla się na różowo. Czyli kolor wstęgi dla Przyjazdu poc. Co w ogóle nie ma pokrycia z rzeczywistością. Szczególnie to występuje jak przejdę z zakładki Opis pociągu na zakładkę wykaz pociągów

Zresztą oprócz tego błędnie oznacza mi pociąg kolorami.
Jak pociąg 66020 przyjechał to był zaznaczony na zielono a jak odjechał to na różowo.

MaKu:
od siebie powiem tak. Jeszcze ani razu, slużbowo nie zwracałem uwagi na te wstegi.

Paweł:

--- Cytat: robert051 w 05 Wrzesień 2011, 20:39:31 ---Jak przejdę na te zakładkę z innej to wcześniej zaznaczony pociąg podświetla się na różowo. Czyli kolor wstęgi dla Przyjazdu poc. Co w ogóle nie ma pokrycia z rzeczywistością.
--- Koniec cytatu ---

Tak się w SWDR dzieje, nie mnie pytaj jaki to ma sens. Dlaczego nie ma pokrycia z rzeczywistością? Widocznie zaznaczony pociąg jeszcze nie przyjechał, dlatego jest na różowo.

--- Cytat: robert051 w 05 Wrzesień 2011, 20:39:31 ---Zresztą oprócz tego błędnie oznacza mi pociąg kolorami.
Jak pociąg 66020 przyjechał to był zaznaczony na zielono a jak odjechał to na różowo.

--- Koniec cytatu ---

Zanim przyjechał, był zaznaczony na różowo. Między godziną przyjazdu i odjazdu - na zielono. Po godzinie odjazdu na różowo zaznaczony został następny pociąg.

Zacha:
Należy pamiętać, że od teraz na bieżąco wpisujemy w SWDR godzinę przyjazdu/odjazdu pociągu z naszego posterunku ;)

robert051:
To raczej nie jest błąd ale upierdliwość. Chodzi mi o dźwięk wydawany jak na radiu coś maszyniści powiedzą. Dało by radę go wyłączyć?? Ew. żeby był do wyłączenia w opcjach.
Jak już mówimy o egzaminach itp to przydała by się opcja w Debugowaniu o pominięcie SKP. Chodzi o to że jak się robi zadanie egzaminacyjne to tam bardzo rzadko. Ja jeszcze się z tym nie spotkałem. Jest SKP i powiadamianie go czy też mostkowa nie przy tłumaczeniu jest jednak pewnym problemem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej