Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Czyżby błąd w lokalizacji ??

(1/4) > >>

ISEDR 1994:
Tak jak w temacie, semafor Z11 powinien być ustawiony po prawej stronie toru, no chyba że warunki na to nie pozwalają więc powinien być obok wskaźnik W15. Mam racje czy nie ??

ps. Dodaję zdjęcie jak coś

Paweł Piotr:
Masz rację – Ie-4(WTB-E10), §5, ust. 4, pkt. 1; ust. 6, pkt. 1-3.  ;D

Andrev:

--- Cytat: ISEDR 1994 w 08 Grudzień 2015, 05:04:13 ---Tak jak w temacie, semafor Z11 powinien być ustawiony po prawej stronie toru, no chyba że warunki na to nie pozwalają więc powinien być obok wskaźnik W15. Mam racje czy nie ??

--- Koniec cytatu ---

Ach ci cholerni złomiarze. Znowu wskaźnik ukradli. Na SOK trzeba dzwonić. Może się znajdzie w najbliższym skupie złomu... ;)

miki:
Jeśli jesteśmy już w temacie błędów na Liskowie, to tam niektóre tarcze ostrzegawcze z tego co widziałem mają dziwne układy komór, tj. pomarańczowe na górze a zielone na dole. Wiem, że napewno ToA tak ma, chyba jeszcze jakieś, ale w tej chwili nie pamiętam.

ISEDR 1994:

--- Cytat: Paweł Piotr w 08 Grudzień 2015, 10:53:07 ---Masz rację – Ie-4(WTB-E10), §5, ust. 4, pkt. 1; ust. 6, pkt. 1-3.  ;D

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, również instrukcja Ie1   §16 ust. 15, pkt. 18 także o tym mówi. A co do kradzieży - nic nie poradzisz. Dziś w nocy po północy ukradli mi kabel od blokady i kuźwa trzeba było telefoniczne wprowadzić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej