Forum Główne > Testowo
Zabawa z usterkami
krzysiuwroc:
Witajcie. Tak mnie coś wzięło, żeby zrobić tak jak ktoś kiedyś zrobił tu, że wszystko jest uszkodzone, rozjazdy nie działają itp. I teraz pytanie. Jak mam zrobić, żeby pociągi do Liskowa wyjeżdżały ze Ślemienia po lewym ? Bo co do Borka to wiem, że spytam Ślemień o zgode jazdy po lewym i gitara, ale nie wiem co zrobić, żeby Ślemień wypuścił swój pociąg do Liskowa po lewym.
greg86:
O ile pamiętam możesz jedynie zamknąć tor prawy.
EN57-002:
--- Cytat: krzysiuwroc w 03 Styczeń 2016, 23:26:08 ---wszystko jest uszkodzone, rozjazdy nie działają itp.
--- Koniec cytatu ---
po co brać poc. skoro nie można nim jechać przez stację?
--- Cytat: krzysiuwroc w 03 Styczeń 2016, 23:26:08 ---Jak mam zrobić, żeby pociągi do Liskowa wyjeżdżały ze Ślemienia po lewym ?
--- Koniec cytatu ---
zamknąć Twój lewy, czyli prawy dla Ślemienia
--- Cytat: krzysiuwroc w 03 Styczeń 2016, 23:26:08 ---Bo co do Borka to wiem, że spytam Ślemień o zgode jazdy po lewym i gitara, ale nie wiem co zrobić, żeby Ślemień wypuścił swój pociąg do Liskowa po lewym.
--- Koniec cytatu ---
Po co o jazdę do Borka pytasz Ślemień o zgodę? Nie ogarniam tego zdania.
--- Cytat: krzysiuwroc w 03 Styczeń 2016, 23:26:08 ---Bo co do Borka to wiem
--- Koniec cytatu ---
Do borka to jest jednotorówka, to tam nic po lewym nie jedzie, co najwyżej może jechać wraz ze wzrostem kilometrowania lub ze zmiejszaniem się jego i odpowiednio mieć numer nieparzysty lub parzysty.
melis:
Aby sl wysylal do Ciebie po lewym wpierw musisz wprowadzic zamkniecie toru swojego lewego nastepnie tzp i odpowiednia obsluga blokady sie klania
Zacha:
Czy przypadkiem jeśli chcemy wymusić na AI puszczenie pociągu po lewym torze nie wystarczy wstrzymać wyprawiania poc. po prawym, bez konieczności zamykania tego toru?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej