Forum Główne > Inne
Zawiadowca - zakres obowiązków
Droznik:
A ja gdy zostanę zawiadowcą to przed świętami będzie grało cały dzień utwór zespołu Coma " Nie wierze sku.....nom". Kto przyjdzie odwiedzić z życzeniami ten usłyszy taki oto utwór :))
Radio w pracy?? Jest wiele lepszych rzeczy do słuchania, np stukot kół na łączeniu szyn ;p
jageer:
--- Cytat: Droznik w 12 Marzec 2016, 14:12:29 ---A ja gdy zostanę zawiadowcą to przed świętami będzie grało cały dzień utwór zespołu Coma " Nie wierze sku.....nom". Kto przyjdzie odwiedzić z życzeniami ten usłyszy taki oto utwór :))
Radio w pracy?? Jest wiele lepszych rzeczy do słuchania, np stukot kół na łączeniu szyn ;p
--- Koniec cytatu ---
Ty i zawiadowca? :D Najpierw trzeba wiedzieć, jak tor wygląda :) Stukot tak, szczególnie jak jest niepodbity styk :D
Droznik:
A Ty myślisz że nie jestem już w Liskowie zawiadowcą?? :))
EN57-002:
--- Cytat: Droznik w 14 Marzec 2016, 08:06:21 ---A Ty myślisz że nie jestem już w Liskowie zawiadowcą?? :))
--- Koniec cytatu ---
A nie słyszałem, aby mi się zawiadowca zmienił...
jageer:
--- Cytat: Droznik w 14 Marzec 2016, 08:06:21 ---A Ty myślisz że nie jestem już w Liskowie zawiadowcą?? :))
--- Koniec cytatu ---
W ramach redukcji etatów, tam dawno nie ma zawiadowcy ;) Dojeżdża ze Ślemienia :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej