Forum Główne > Lisków Miasto (stara wersja symulatora)
Dziennik ruchu Lisków Miasto.
EU07:
To sa screeny z miasta, w liskowie jest tak samo tylko odwrotnie.
PS Ja przez caly czas mowilem o Liskowie Miasto.
EN57-002:
--- Cytat: melis w 19 Luty 2016, 16:55:09 ---Godzinę odjazdu, dajesz z własnego posterunku na szlak - tak mi się wydaje.
--- Koniec cytatu ---
Wyjdzie dziwoląg, bowiem jeżeli tak, to w konkretnym przykładzie 44023 w rubryce 5 wpisuję 12:52, bo 44025 zwolni mi odstęp o 12:51, ale o wolną będę mógł dopiero się zapytać ok. 12:58 po zjeździe 44025 z drugiego odstępu. W wyniku tego:
rubr. 4 droga wolna - 12:58; rubr. 5 poc. odjechał - 12:52
melis:
Ale jako, że to jest pociąg do Lisków Miasto, to puszczasz go dopiero gdy, Lm da Tobie pozwolenie, a więc gdy cały szlak będzie wolny. W między czasie przecież mogą odbywać się jakieś manewry między Spedpolem, a Liskowem Rynek ?;) Bądź z Ls będzie konieczność puszczenia składu do Spedpol z pominięciem oblotu na Lm?
EU07:
Czyli nie wyprawiac poc. przed zgoda z liskowa? I zapisywac zajetosc/zwolnienie po wyjezdzie/wjezdzie z/do wlasnego post. (nie 3)?
EN57-002:
--- Cytat: melis w 19 Luty 2016, 18:18:23 ---Ale jako, że to jest pociąg do Lisków Miasto, to puszczasz go dopiero gdy, Lm da Tobie pozwolenie,
--- Koniec cytatu ---
W drugą stronę to tak nie działa. Jak jedzie do mnie np. 44022 i minie post. 3 wjeżdżając na odstęp L.R.-LS. to L.M., jak ma do wypuszczenia 44018, pyta się o wolną, mimo że szlak jest nadal zajęty przez 44022. Więc autor dopuścił sytuację jazdy w odległości drogi odstępu, a nie szlaku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej