Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne
Zapytanie o zerwanie plomby z przycisku
EN57-002:
To powinieneś mieć już nawyk czytania instrukcji i zarządzeń, bowiem na posterunku będzie to obowiązkowe, a przynajmniej przypominania sobie obowiązujących przepisów.
Andrev:
--- Cytat: EN57-002 w 23 Marzec 2016, 19:58:01 ---To powinieneś mieć już nawyk czytania instrukcji i zarządzeń, bowiem na posterunku będzie to obowiązkowe, a przynajmniej przypominania sobie obowiązujących przepisów.
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie tyle co na posterunku. Ilość materiału do opanowania by zdać państwowy egzamin na ISDRa jest spora, więc warto czytać już dziś.
MuNiO:
--- Cytat: marchmiel w 23 Marzec 2016, 19:41:26 ---Dobrze trafiłęś. Jestem leniwy bowiem szkolę się na ISDR haha :-)
--- Koniec cytatu ---
skoro jesteś leniwy to nie zajmuj miejsca osobom które chcą w tym pracować
EN57-002:
Więcej osób chce "w tym" pracować, ale część miejsc zajmują BMW.
jageer:
--- Cytat: MuNiO w 24 Marzec 2016, 14:34:57 ---
--- Cytat: marchmiel w 23 Marzec 2016, 19:41:26 ---Dobrze trafiłęś. Jestem leniwy bowiem szkolę się na ISDR haha :-)
--- Koniec cytatu ---
skoro jesteś leniwy to nie zajmuj miejsca osobom które chcą w tym pracować
--- Koniec cytatu ---
Ja też jestem w życiu leniwy, ale jak robiłem za "durnego ruchu" to lenistwo mijało, po wejściu na posterunek, a wracało po wyjściu ;)
A ostatnio pewna dyżurna powiedziała, że "kocha tą pracę, ale jej zwierzchnicy robią wszystko by jej nienawidziła"....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej