Forum Główne > Inne

Praca na kolei

<< < (10/13) > >>

jageer:

--- Cytat: noname89 w 24 Maj 2011, 09:47:01 ---Jako nastawniczy na początku coś koło 1000 zł potem już jako starszy nastawniczy to nawet 1500. A jako dyżurny to nie jestem pewny ale pewnie zaczyna się od 1500 zł.

--- Koniec cytatu ---
W Krakowie zwrotniczych teraz poprzyjmowali to mają ok 1500 na rączkę. Także, nastawniczy i dyżurni na pewno mają więcej....

MaKu:

--- Cytat: djuzi w 26 Lipiec 2011, 22:13:16 --- W PLK w Szczecinie były ostatnio, ale tylko plecaki
 Z tego wynika, że kolejność ogólnie jest taka:
1) plecaki
2) z rodzin kolejarzy
3) z innych spółek kolejowych
4) z wykształceniem okołokolejowym
5) pozostali.

--- Koniec cytatu ---

ja przyjmowałem sie 5 lat temu. Ani nie należe do pkt 1 2 3. A dostałem się bez problemu.
Zadzwonili po 2 tygodniach po złożeniu papierów.

Co śmieszniejsze... Nie mogli się dodzwonić wcześniej, bo zostawiłem jako kontaktowy komórkę, a Oni wyjścia nie mieli na komórki i przez Technikum kolejowe szukali nr do mnie :D

djuzi:

--- Cytat: MaK_86 w 27 Lipiec 2011, 19:35:59 ---Co śmieszniejsze... Nie mogli się dodzwonić wcześniej, bo zostawiłem jako kontaktowy komórkę, a Oni wyjścia nie mieli na komórki i przez Technikum kolejowe szukali nr do mnie :D

--- Koniec cytatu ---

Szczęściarz ;)

noname89:
Mam pytanie :) Czy ktoś z Was pracuje w sekcji Toruń Główny?

Cezar:

--- Cytat: jageer w 25 Lipiec 2011, 16:28:53 ---Przyjęcia są w Szczecinie i Warszawie z tego co wiem. W Krakowie coś się ruszy za rok, jak dość dużo osób pójdzie na emeryturkę wcześniejszą.

--- Koniec cytatu ---
Ja w Szczecinie pytałem. Nie przyjmują aktualnie. Każą zostawić cefałkę i wsio :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej