Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne
Savy i R146
MaKu:
--- Cytat: robert051 w 05 Lipiec 2011, 15:09:10 ---zamiast samych minut powinny być godziny.
--- Koniec cytatu ---
A po co? Masz przecież podaną godzine...
--- Cytat: robert051 w 05 Lipiec 2011, 15:09:10 ---Nazwy przejazdów to powinny być same nr kilometrażu. Nie jestem pewien czy też ten przejazd 20-ty co jest w stacji powinien być wpisany w R146.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, a dlaczego P-17, jest nazwany tak nie inaczej? Może dlatego, że znajduje się na 17 kilometrze?
Btw... dwudziestka jest uzależniona, zdaje mi się że nie trzeba wpisywać powiadomienia, ale tylko mi się zdaje.
robert051:
--- Cytat: MaK_86 w 05 Lipiec 2011, 20:14:07 ---
--- Cytat: robert051 w 05 Lipiec 2011, 15:09:10 ---Nazwy przejazdów to powinny być same nr kilometrażu. Nie jestem pewien czy też ten przejazd 20-ty co jest w stacji powinien być wpisany w R146.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, a dlaczego P-17, jest nazwany tak nie inaczej? Może dlatego, że znajduje się na 17 kilometrze?
Btw... dwudziestka jest uzależniona, zdaje mi się że nie trzeba wpisywać powiadomienia, ale tylko mi się zdaje.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mi że zamiast P-17 powinno być 17.
A z tymi godzinami to pytam bo w załączniku 1a § 36 jest pełna godzina. Problem w tym że w tym paragrafie odpowiedzi znaleźć nie mogę.
MaKu:
... nie.
Dobra. Nie chce mi się w tym brać udziału, skoro to ma tak wyglądać. Sorry, ale aż taki pierdolnięty nie jestem, żeby po pracy w paragrafach siedzieć...
robert051:
Jejku. Po prostu mam wątpliwość to pytam. Nie obrażaj się.
Edytowano
Nie znalazłem konkretnego zapisu jak zapisywać godzinę więc będzie jak jest. Przepraszam za zamieszanie.
MaKu:
Broń Boże, nie obrażam się. Po prostu, jestem po pracy i tyle :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej