Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne

Savy i R146

<< < (2/15) > >>

Daniel:
Witam wszystkich, słchajcie może zabawimy się w coś takiego, że każdy stworzy taki swój posterunek. Moge robić jakieś polecenia służbowe, telegramy (planowanie zamknięć) itp. Posiadam pytania kontrolne, więc możemy co jakiś czas sprawdzić np. stan naszej wiedzy. Jeżeli chcecie to znam się troche na prowadzeniu dokumentacji, więc mogę też posprawdzać. Ja prowadze swoje dzienniki w wersji papierowej. Można stworzyć jeszcze dziennik telefoniczny, kontrolkę zajęcia torów (prowadzona w czasie zamknięć torowych), książke ostrzeżeń doraźnych. Czekam na odpowiedzi i propozycje.
Pozdrawiam!

robert051:
Daniel. Jak sobie wyobrazasz stworzenie wlasnych posterunkow??
Co do dokumentacji to nie przesadzajmy. Mysle ze wystarczy dziennik ruchu i ksiazka USRK. Chociaz ta ksiazka niezbedna nie jest. Starczy ze w tresci posta wpisze sie zauwazone usterki i ich stan na koniec sluzby.
Wiem ze tych dokumentow jest znacznie wiecej niz tu przez zemnie proponowane ale na nie Wyobrazam sobie wypełniania ich wszystkich na komputerze. Co innego na papierze.
Jeszcze pozostala kwestia ustawien programu. Lepiej by bylo jak by kazdy mial swoje ustawienia czy standaryzujemy? Jesli to drugie to na jakie dokladnie pozycje?
Pozdrawiam Robert

MaKu:
Też w sumie mógłbym i chciałbym popatrzeć w wasze bazgroły ;)

robert051:

--- Cytat: MaK_86 w 01 Lipiec 2011, 18:52:52 ---Też w sumie mógłbym i chciałbym popatrzeć w wasze bazgroły ;)

--- Koniec cytatu ---
Nikt ci tego nie broni. Ale stanelo na ustaleniach.
Mysle ze ustawienia standartowe poza nazwiskiem* beda optymalne dla wiekszosci z nas.
Co do dokumentow to dziennik ruchu wystarczy. Usterki powstale na swojej sluzbie jak i te odziedziczone po poprzedniku i stan ich (zgloszona/naprawiona) byl by zapisywany w poscie.
 *Nazwisko moze byc fikcją. Tylko zeby nie bylo to Kalota. Uzyte nazwisko dany dyzurny i tak by w swoim poscie podawal.

MaKu:
Ale poczekaj. Ustawienia czego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej