Forum Główne > Testowo

Jak podać sygnał Ms2?

<< < (9/9)

czako:
Racja   ;D a co zrobić jak ją już przywlekę? Nadać jej ten sam numer i puścić do Wilanowic? No bo w gruncie rzeczy nie wiadomo co siadło w tym pociągu,chyba,że gdzieś pisze :)

uetam:

--- Cytat: jageer w 03 Wrzesień 2011, 13:59:24 ---
--- Cytat: czako w 02 Wrzesień 2011, 21:58:49 ---Hehe  :) Kurde,zrobiłem sobie symulacje defektu pociągu i stało się - zdefektował mi poc. 66021 ze Ślemienia do Wilamowic i pytanko co z nim zrobić?  :o Jak na razie zamówiłem,żeby mi przysłali z zachodu sieciówkę ;p zamknąłem tor 1 i jeżeli mam tam wpuścić sieciówkę to na jakim rozkazie? :)

--- Koniec cytatu ---

Najlepiej "urwać" pierwszą lepszą lokomotywę od towarowego i ją puścić na szlak celem ściągnięcia zdefektowanego...

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze musi ci sie dyspozytor danego przewoznika zgodzic na takie cos :D

MaKu:

--- Cytat: mateu w 03 Wrzesień 2011, 19:37:50 ---Jeszcze musi ci sie dyspozytor danego przewoznika zgodzic na takie cos :D

--- Koniec cytatu ---

Nr polecenia dyspozytora + nr Twój z dziennika + plan + KWR + wydać ostrzeżenia....

Mieszajmy mu dalej, napewno chłopak się połapie xD

czako:
No to pięknie  :o w ogóle czy są te wszystkie opcje w symku? Hihi...,a na marginesie pytanko czy dobrze złożyłem ten pociąg 88772? I tak go wypuściłem opóźnionego jakieś 17 minut bo ruch w tym momencie manewrowania było spory ;p
No bo w sumie sm42 może być na samym końcu,nie raz tak widziałem :)

jageer:

--- Cytat: mateu w 03 Wrzesień 2011, 19:37:50 ---Jeszcze musi ci sie dyspozytor danego przewoznika zgodzic na takie cos :D

--- Koniec cytatu ---

Byle do przodu :D Generalnie wróć ze zdefektowanym pociągiem na stacje, zepnij 2 w 1 i puść, gdzie Ci się podoba  ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej