Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne
Dokumenty do symka
Zacha:
--- Cytat: jageer w 06 Grudzień 2010, 18:15:21 ---jak Paweł się na to zapatruje, ale jeżeli da radę, to może powstanie podg Gaj
--- Koniec cytatu ---
Na razie na tapecie jest inny posterunek ;)
Paweł:
--- Cytat: Zacha_SW w 06 Grudzień 2010, 18:33:36 ---
--- Cytat: jageer w 06 Grudzień 2010, 18:15:21 ---jak Paweł się na to zapatruje, ale jeżeli da radę, to może powstanie podg Gaj
--- Koniec cytatu ---
Na razie na tapecie jest inny posterunek ;)
--- Koniec cytatu ---
Taa, każdy by chciał "swój" posterunek do symka, ale obawiam się że jeszcze sporo roboty zostało z "TW" ;)
KRZAQ:
--- Cytat: Paweł w 06 Grudzień 2010, 18:43:08 ---Taa, każdy by chciał "swój" posterunek do symka, ale obawiam się że jeszcze sporo roboty zostało z "TW" ;)
--- Koniec cytatu ---
Paweł, mi i Mateu obiecałeś mechaniczne :P
jageer:
Wiem, że jest inny posterunek, ale kiedyś rozmawiałem z Pawłem o Gaju, jednak zdecydował, że nie ma dokumentów od WKSR-PIP oraz że ten posterunek jest nudny ;D
Co do mechanicznych jest RWS Jedlova ;D Prymitywny, ale klimat ma fajny, poza tym (nie powinienem tego pisać :-X) samemu można zmontować jakiegoś symka ;)
Dokumenty w *.doc mogę wrzucić dodatkowe, szybko przerobić z tej stronki z instrukcjami. Tylko tych papierów po nastawniach jest tyle, że nie wiem czy wszystko skompletuje
Zacha:
Oprócz Jedlovy jest jeszcze Benesov z tej samej strony. Troche bardziej rozbudowany
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej