Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne

ISDR na scs

<< < (2/2)

RandomNebula503:
Ok dzięki ale nasuwa się jeszcze jedno pytanie to może dodać do scs połączenie z isdr

Paweł:
Nie ma takich planów, z założenia ISDR dokładnie symuluje działanie urządzeń srk, a SCS to uproszczone sterowanie dla symulatorów pojazdów trakcyjnych. Jeżeli już, to w przyszłości powstaną do ISDR stacje z odwzorowaniem rzeczywistych pulpitów komputerowych.

RandomNebula503:

--- Cytat: Paweł w 14 Marzec 2020, 22:23:10 ---Nie ma takich planów, z założenia ISDR dokładnie symuluje działanie urządzeń srk, a SCS to uproszczone sterowanie dla symulatorów pojazdów trakcyjnych. Jeżeli już, to w przyszłości powstaną do ISDR stacje z odwzorowaniem rzeczywistych pulpitów komputerowych.

--- Koniec cytatu ---
dobrze ale kiedy to się stanie bo najnowsza wersja jest z 2016 (testowo) a lsków z 2014

EN57-002:

--- Cytat: RandomNebula503 w 16 Marzec 2020, 08:01:11 ---dobrze ale kiedy to się stanie bo najnowsza wersja jest z 2016 (testowo) a lsków z 2014

--- Koniec cytatu ---
Udam, że tego pytania nie czytałem.

Pr1:

--- Cytuj ---A te odległe plany można wyliczać ze wzoru:

D = (b+2j)/(e*d*(h/24)*(2/3)*w)

gdzie:
b - liczba błędów, jakie się ujawnią
j - liczba nowych bajerów, jakie jeszcze będę chciał wprowadzić
e - współczynnik uwzględniający moją ochotę do siedzenia przy tym (w przybliżeniu 0,2)
d - współczynnik uwzględniający ilość mojego czasu wolnego w tygodniu (w przybliżeniu 0,4)
h - liczba godzin w dobie
w - zysk przyniesiony przez program [zł]

--- Koniec cytatu ---

Stare jak świat, ale się przydaje  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej