Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Posterunek 3 - pytanie

<< < (2/4) > >>

Paweł Piotr:

--- Cytat: Bejdam w 22 Czerwiec 2020, 16:41:49 ---Witam,
Mam pytanie, dlaczego w mojej gestii jest powiadomienie dróżnika przejazdowego o odjeździe pociągu z Liskowa Miasta do Liskowa

--- Koniec cytatu ---
Ja też mam pytanie. Kto stawia semafor (kto obsługuje usrk) w Liskowie Miasto na wolną drogę w kierunku Liskowa?

W.F.:
Do Paweł Piotr: to oczywiste, Lisków Miasto. A dróżnika powiadamia Lisków. Taka drobna niekonsekwencja moim zdaniem.

Paweł Piotr:
Moje pytanie dotyczy personalnie osoby, która naciska przycisk semafora w Liskowie Miasto w kierunku Liskowa, czy robisz to ty, mając na pulpicie ten posterunek ruchu, czy robi to program poza twoją kontrolą?

W.F.:

--- Cytat: Paweł Piotr w 27 Czerwiec 2020, 09:20:23 ---Moje pytanie dotyczy personalnie osoby, która naciska przycisk semafora w Liskowie Miasto w kierunku Liskowa, czy robisz to ty, mając na pulpicie ten posterunek ruchu, czy robi to program poza twoją kontrolą?

--- Koniec cytatu ---
Lisków Miasto jest sterowany przez AI. Nie grałeś w Lisków?

Paweł Piotr:
Kiedyś, dawno temu, widziałem pulpit, ale nie pamiętam, co na nim było, nie grałem też na tej stacji z przynależnościami, dlatego stąd moje pytania...  Być może jest to gra nie do końca skończona i ma jakieś felery... Poza tym nie można jej ściągnąć, więc nie mogę sam tego sprawdzić...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej