Witam.
Wersja 291111 przyniosła wiele zmian, niestety nie miałem przyjemności zaobserwować tego na swoim komputerze.
Symulator na pierwszy rzut oka działa poprawnie, niestety nie wyświetla mi się podgląd terenu. Po kliknięciu w zakładkę "Podgląd Sytuacji w terenie" okno jest całe szare. Tak samo w urządzeniach dodatkowych w miejscu gdzie powinien być podgląd przejazdu. O dziwo po otworzeniu dodatkowego okna poglądu terenu wszystko wyświetla się w nim normalnie.
Dzieje się tak tylko w wersji 291111, w 050911 wszystko jest OK. Na innym komputerze (stacjonarnym) wszystko chodzi poprawnie, więc wina leży gdzieś po stronie mojego komputera. Pobierałem to kilka razy i wypakowywałem różnymi programami.
Parametry: Laptop Sony Vaio, Intel Core I3, 4GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 5650 , system operacyjny Windows 7 Home Premium (choć wątpię że te dane przydadzą się do rozwiązania problemu).
Dodam jeszcze, że to nie pierwszy mój problem z ISDRem, o którym nikt na forum nie wspominał a zapewne i nawet autorowi się nie śniło
. Niegdyś (około 3 miesiące temu) miałem taki dziwny błąd, iż po uruchomieniu symulacji czas w programie biegł około 100 razy szybciej, choć suwak był ustawiony na 1x a po jego przestawieniu nic się nie zmieniało. Stało się tak z dnia na dzień i dotyczyło wszystkich ISDRów na moim dysku (TW i TF). Wersja 050911 chodziła już dobrze.
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto rozwiąże mój problem (a może i przy okazji powie dlaczego mi ten czas wtedy zwariował), bo nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak się dzieje. Pozdrawiam.