Forum Główne > Wilkowice Bystra

Kilka błędów

(1/2) > >>

JanekYT:
Hej,
zauważyłem kilka błędów oraz kilka niejasności. Zacznę może od błędów które wyłapałem

Już tłumaczę o co chodzi, aby móc podać wjazd powinno się przytrzymać NP1L i powinna się zapalić biała lampka obok niego, nic takiego się nie stało, a wjazd można było podać bez problemu.

Kolejna sprawa to brak zobrazowania nastawni, SKP oraz peronów i przejazdu sterowanego z nastawni nie wiem jak wygląda realny pulpit a więc nie wiem czy jest to błędne.

Co do przejazdu w kilometrze 65.006, ten sterowany z nastawni, mimo jego otwarcia da się podać wjazd/wyjazd myślę że powinno zostać to uzależnione.

Jak na razie tyle :p

Paweł:
NP jest wyłączone ponieważ drugi tor szlakowy jest nieczynny.

Brakujących symboli nie widać na zdjęciu oryginalnego pulpitu.

Nie mam pewności czy przejazdy były nieuzależnione, ale dawniej z zasady takich uzależnień nie stosowano.

JanekYT:
Oki dzięki za odpowiedź, rozumiem.

gumini_0317:

--- Cytat: Paweł w 27 Listopad 2020, 13:28:46 ---Nie mam pewności czy przejazdy były nieuzależnione, ale dawniej z zasady takich uzależnień nie stosowano.
--- Koniec cytatu ---
To jest właśnie ogromną zaletą symulatora, że są także urządzenia, których samemu trzeba pilnować.

michAL_en57:
Zauważyłem, że w dokumentacji stacji Wilkowice Bystra znajduje się błąd, gdyż w działce 10 w rubryce o torze 3 jest informacja, że ten tor zaczyna się od rozjazdu 2, natomiast na podglądzie sytuacji w terenie i na pulpicie nastawczym widać, że ten tor zaczyna się od rozjazdu 7.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej