ISDR - Symulator prowadzenia ruchu kolejowego

Forum Główne => ISDR - Stacje i posterunki => Lisków (stara wersja symulatora) => Wątek zaczęty przez: matik00 w 07 Sierpnia 2020, 13:19:33

Tytuł: Brak paska funkcyjnego
Wiadomość wysłana przez: matik00 w 07 Sierpnia 2020, 13:19:33
Dzień dobry, pojawił się u mnie taki problem, przy pulpicie Liskowa znikł mi pasek funkcyjny. Nie mam pojęcia jak uporać się z tym problemem, bez niego symulacja nie ma sensu. Problem występuje tylko przy pulpicie Liskowa, przy wszystkich innych normalnie się pojawia. Może ktoś już kiedyś miał taki problem i się z nim uporał?
Pozdrawiam

screen w załączniku
Tytuł: Odp: Brak paska funkcyjnego
Wiadomość wysłana przez: W.F. w 29 Października 2020, 08:09:55
Spróbuj zainstalować program od nowa.
Tytuł: Odp: Brak paska funkcyjnego
Wiadomość wysłana przez: Pyth00n w 29 Października 2020, 10:46:17
Nie masz przypadkiem skalowania czcionek w systemie na wartość inną niż 100% ?