ISDR - Symulator prowadzenia ruchu kolejowego

Forum Główne => ISDR - Tematy ogólne => Wątek zaczęty przez: hubertkedz w 23 Listopada 2020, 21:18:11

Tytuł: Podawanie wjazdu/wyjazdu w nowej wersji symulatora
Wiadomość wysłana przez: hubertkedz w 23 Listopada 2020, 21:18:11
Witam!
Mam problem z podawaniem wjazdu i wyjazdu na obu nowych stacjach, pomoze ktoś?
Tytuł: Odp: Podawanie wjazdu/wyjazdu w nowej wersji symulatora
Wiadomość wysłana przez: DamDam w 24 Listopada 2020, 14:19:52
Pewnie przejazdy nie pozamykane? Jakiś save?
Tytuł: Odp: Podawanie wjazdu/wyjazdu w nowej wersji symulatora
Wiadomość wysłana przez: Paweł Piotr w 24 Listopada 2020, 14:51:08
Albo niezamknięte przejazdy kolejowe (nie uruchomiona z nastawni sygnalizacja), albo blokada liniowa nie ustawiona, albo sprzeczne przebiegi (źle ustawiona droga ochronna - zwrotnice w drodze ochronnej) nie pozwalają podać semafora...