ISDR - Symulator prowadzenia ruchu kolejowego

Forum Główne => ISDR - Stacje i posterunki => Lisków (stara wersja symulatora) => Wątek zaczęty przez: Maciek98 w 12 Sierpnia 2022, 17:55:06

Tytuł: Brak paska funkcyjnego.
Wiadomość wysłana przez: Maciek98 w 12 Sierpnia 2022, 17:55:06
Witam, pobrałem dzisiaj Lisków i nie mam paska funkcyjnego. Co to może być i jak temu zapobiec?
Tytuł: Odp: Brak paska funkcyjnego.
Wiadomość wysłana przez: matik00 w 21 Sierpnia 2022, 17:37:56
Musisz pokombinować ze skalowaniem obrazu w Windowsie. Innej opcji nie ma  ;)
Tytuł: Odp: Brak paska funkcyjnego.
Wiadomość wysłana przez: Maciek98 w 22 Sierpnia 2022, 10:34:11
A jak go wyskalować?
Tytuł: Odp: Brak paska funkcyjnego.
Wiadomość wysłana przez: MuNiO w 22 Sierpnia 2022, 10:48:50
A jak go wyskalować?

Na pulpicie PPM - ustawienie ekranu, zakładka wyświetlacz i masz tam skalowanie.
Tytuł: Odp: Brak paska funkcyjnego.
Wiadomość wysłana przez: Maciek98 w 22 Sierpnia 2022, 11:17:09
Jest tam takie cos jak rozmiar skalowania, jaki jest zalecany? Ja mam aktualnie 125% i próbowalem jeszcze na 100 ale nic to nie dało.