Autor Wątek: Osielec 2025  (Przeczytany 268 razy)

Offline Maciek009

• Użytkownik
Osielec 2025
« dnia: 17 Kwiecień 2025, 12:35:13 »
Dzień dobry!

Przedstawiam wam rozkład jazdy dla stacji Osielec na rok 2025. Rozkład nie jest w 100% taki sam jak w rzeczywistości głównie dlatego że czasy jazdy między posterunkami różnią się od tych które są w symulatorze. Zmiany są raczej niewielkie, niektóre pociągi osobowe mają np. odjazd minutę później niż w rzeczywistości. Zestawienia pociągów pasażerskich są na miarę możliwości realne. Co do pociągów towarowych to relacje są akurat wymyślone, ponieważ w Internecie nie doszukałem się żadnych rozkładów dla takich właśnie pociągów, to samo tyczy się ich zestawień. Jest to mój pierwszy wykonany rozkład dla tego symulatora, więc o jakichkolwiek błędach lub niedociągnięciach proszę informować mnie pod tym wątkiem. Cały rozkład został przeze mnie przetestowany i nie zauważyłem w nim żadnych błędów.

Pozdrawiam i życzę przyjemniej rozgrywki.

Offline KapiX0

• Użytkownik
Odp: Osielec 2025
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Kwiecień 2025, 20:24:32 »
Zawsze fajnie poczytać ze ktoś się angażuje. W końcu nowy RJ to nowe doznania. Doceniam za pracę.

Offline Hans2137_MK

• Użytkownik
  • TD2 i Simrail to shit, więc należy grać w ISDR.
Odp: Osielec 2025
« Odpowiedź #2 dnia: Wczoraj o 15:40:25 »
Na pierwszy rzut oka rozkład super,
fajnie, że powstają nowe projekty, aczkolwiek taka poprawka, w SWDR nie wpisujemy przy pociągach towarowych oraz pasażerskich bez postoju na który tor się je przyjmuje.
Pozatym brakuje według mnie pociągów zdawczych, przydały by się :/
Ale rozkładzik super!
Podziwiam!