Dzień dobry, szanowni Państwo. Na wstępie zaznaczam, że ten wątek, to nie robienie księgi skarg z forum MaSzyny (eu07.pl/forum), naprawdę. Również zaznaczam, że to off-topic, niezwiązany z symulatorem ISDR.
Postanowiłem robić jakiś model do MaSzyny na Blenderze wersji 4.x za pomocą specjalnego addonu do programu. Lecz przy próbie eksportować jako plik T3D wyskakuje błąd "'Mesh' object has no attribute 'calc_normals_split'" (załącznik nr 1). Tak samo przy próbie importować T3D, tym razem wyskakuje inny błąd "'Mesh' object has no attribute 'use_auto_smooth'" (załącznik nr 2) (na Blenderze 3.6 nie występują takich błędów). Dlatego pojawiła się potrzeba napisać wątek na "pomocy doraźnej" forum MaSzyny (eu07.pl/forum). Jednak mam problem - mam bana, ponad 2 lata... Opisany powód jest następujący:
Treści pozbawione wartości merytorycznej, wielokrotny spam na pw. Miesiąc bana i 3 moderacje - brak jakiejkolwiek refleksji, recydywa.
Ban dostałem sprawiedliwie, bo spamowałem do Matek123 na PW. Dostałem go w końcu października 2022 w nocy. Początkowo okres bana to jeden rok kalendarowy(!), ale - "miesiąc bana" to miesiąc bana, a "3 moderacje" to nie 300 dni bana okrąglone do 335 dni, lecz posiadanie statusu "uciszony" na 300 dni. Najpierw w pierwszej połowie 2023 spamowałem na email administacji krótkie wiadomości, by skrócili mi bana, ale z innych powodów, lecz mój ban przekształcił się z tymczasowego do permanentego. Potem postanowiłem nie spamować przez kilka miesięcy i 31 października 2024 wysłałem do administacji prośbę o odblokowaniu mojego konta na forum (tym razem długą wiadomość), z powodem opisanym w załącznikach, nawet po angielsku. Nie pomogło.
Czy możecie Państwo pomóc w odlokowaniu mojego konta na forum MaSzyny? Bo pomocy naprawdę potrzebuję.
Pozdrawiam.