Autor Wątek: Jestem zbanowany na forum eu07.pl, a pomocy naprawdę potrzebuję...  (Przeczytany 514 razy)

Offline Frozen Bok

• Użytkownik
Dzień dobry, szanowni Państwo. Na wstępie zaznaczam, że ten wątek, to nie robienie księgi skarg z forum MaSzyny (eu07.pl/forum), naprawdę. Również zaznaczam, że to off-topic, niezwiązany z symulatorem ISDR.

Postanowiłem robić jakiś model do MaSzyny na Blenderze wersji 4.x za pomocą specjalnego addonu do programu. Lecz przy próbie eksportować jako plik T3D wyskakuje błąd "'Mesh' object has no attribute 'calc_normals_split'" (załącznik nr 1). Tak samo przy próbie importować T3D, tym razem wyskakuje inny błąd "'Mesh' object has no attribute 'use_auto_smooth'" (załącznik nr 2) (na Blenderze 3.6 nie występują takich błędów). Dlatego pojawiła się potrzeba napisać wątek na "pomocy doraźnej" forum MaSzyny (eu07.pl/forum). Jednak mam problem - mam bana, ponad 2 lata... Opisany powód jest następujący:
Treści pozbawione wartości merytorycznej, wielokrotny spam na pw. Miesiąc bana i 3 moderacje - brak jakiejkolwiek refleksji, recydywa.
Ban dostałem sprawiedliwie, bo spamowałem do Matek123 na PW. Dostałem go w końcu października 2022 w nocy. Początkowo okres bana to jeden rok kalendarowy(!), ale - "miesiąc bana" to miesiąc bana, a "3 moderacje" to nie 300 dni bana okrąglone do 335 dni, lecz posiadanie statusu "uciszony" na 300 dni. Najpierw w pierwszej połowie 2023 spamowałem na email administacji krótkie wiadomości, by skrócili mi bana, ale z innych powodów, lecz mój ban przekształcił się z tymczasowego do permanentego. Potem postanowiłem nie spamować przez kilka miesięcy i 31 października 2024 wysłałem do administacji prośbę o odblokowaniu mojego konta na forum (tym razem długą wiadomość), z powodem opisanym w załącznikach, nawet po angielsku. Nie pomogło.
Czy możecie Państwo pomóc w odlokowaniu mojego konta na forum MaSzyny? Bo pomocy naprawdę potrzebuję.
Pozdrawiam.

Offline KjetPL

• Projektant
  • Użytkownik
Odp: Jestem zbanowany na forum eu07.pl, a pomocy naprawdę potrzebuję...
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Marzec 2025, 14:32:27 »
Urzekła mnie twoja historia... Czego oczekiwałeś, zakładając ten wątek? Dostałeś bana na tamtym forum, zresztą nie tylko na tamtym i widocznie sobie na niego zasłużyłeś. Nie ma od tego odwrotu i na pewno nie pomoże błaganie o litość na innych forach niezwiązanych bezpośrednio z MaSzyną.

Offline Frozen Bok

• Użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Marzec 2025, 15:28:39 »
Ktoś z forumowiczów z ISDR ma konto na tamte forum... Jednak pomoże... A jednak nie.
« Ostatnia zmiana: 22 Marzec 2025, 15:32:37 wysłana przez Frozen Bok »

Offline Frozen Bok

• Użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Marzec 2025, 15:46:29 »
Cytuję co wysłałem w październiku ubiegłego roku:
Dzień dobry, droga Administacjo. Ze względu na problemy z addonem do Blendera na wersji Blendera 4.2.1 LTS, które mam (zdjęcia w załączniku), mam prosić o pomoc na Forum, lecz moje konto jest zablokowane. W tym przypadku proszę odblokować moje konto na Forum eu07.pl/forum, do założenia wątku, bo naprawdę potrzebuję pomocy. Zaznaczam, że znowu przeczytałem regulamin forum, skończyłem 16 lat (zgodnie z regulaminem), nie spamowałem do Was przez email oraz nie będę więcej spamował na prywatnej wiadomości. Przepraszam za spamowanie na PW do moderatora Matek123 (jako złamanie zasad nietykiety), bardzo przepraszam, no naprawdę. Gdy moje konto zostanie odblokowane, powiadomić o tym do mnie. Pozdrawiam!
Napisałem bez żartów.

Offline MuNiO

• Użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Marzec 2025, 16:58:22 »
W skrócie - nie ta grupa.

Offline Frozen Bok

• Użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Marzec 2025, 13:13:18 »
Powiem, że miałem refleksję od pisania głupot na tamtym forum od ponad roku.
« Ostatnia zmiana: 23 Marzec 2025, 13:32:02 wysłana przez Frozen Bok »

Offline MuNiO

• Użytkownik
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Marzec 2025, 13:39:36 »
Powiem, że miałem refleksję od pisania głupot na tamtym forum od ponad roku.

Na tym forum zaczynasz pisać głupoty i też zarobisz bana. Odpuść sobie póki jeszcze jest czas.

Offline Frozen Bok

• Użytkownik
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Marzec 2025, 14:23:50 »
Dobra, można zamknąć.