Autor Wątek: [OFF-TOPIC, W TRAKCIE PRAC] Sceneria Rząkiew  (Przeczytany 114 razy)

Offline Frozen Bok

• Użytkownik
[OFF-TOPIC, W TRAKCIE PRAC] Sceneria Rząkiew
« dnia: Wczoraj o 11:58:04 »
Przedstawiam państwu scenerię do MaSzyny pt. Rząkiew, w którym jest sieć kolejowa położona w województwie rząkiewskim. Mapa scenerii wersji 1.0.0 jest w załączniku.
FAQ
Dlaczego jest w trakcie prac?
Ten projekt powstał w czerwcu 2022 gdy podczas grania w MaSzynę chciałem coś własnego zrobić. Prace wznowiono we wrześniu 2023, od zera. Nie siedzę codziennie za taką pracą, bo mam oprócz Rząkiewa tyle innych pomysłów i planów jak np. robienie filmów na YT, a także naukę mam.
Kiedy będzie dostępna sceneria?
Kiedy odcinek linii od Ćniociowa Głównego do Rząkiewa Głównego będzie gotowy, podam link do pobrania. Ale to nie wszystko, jest problem, mam bana na forum MaSzyny, bo spamowałem na PW. Dostałem bana na końcu października 2022 roku, musiał wygasnąć w październiku 2023, ale nie, już ban przekształcił się w permanentny, bo wiosną 2023 roku spamowałem o skrócenie bana, i tym byłem głupi. Jak będzie gotowa sceneria, zrobię trailer tej scenerii i potem można prosić o unban na rzecz tej scenerii.
Gdzie będziesz publikował pliki Rząkiewa?
Tylko i wyłącznie w MaSzynowym Uploadzie (chyba że mam bana) i nigdzie indziej, bo to jest sceneria do MaSzyny, nie do ISDR albo TD2. Forum ISDR nie jest związany z MaSzyną.

P.S. Mógłbym podać propozycję pulpitu Telkowic do ISDR.