Forum Główne > Inne

Rozkłady

(1/7) > >>

dp116:
Czy wie ktoś na jakiej stronie można znaleźć rozkłady pociagów towarowych? (Insteresuje mnie głównie Warszawski Węzeł Kolejowy, ale inne też byc mogą).

djuzi:
Ja może coś dodam do pytania: Czy w ogóle istnieje jeszcze coś takiego jak rozkład jazdy pociągów towarowych? Czy może teraz wszystkie pociągi mają przy zamówieniu tworzony indywidualny rozkład jazdy (a i tak zgodnie z nim nie jeżdżą)?

Pr1:
Najpewniej jedyne miejsce, aby zdobyć taki rozkład to nastawnia, a w niej miły dyżurny. 
Chociaż jest taki poczciwy program o nazwie "Kolejarz" i tam są towarowe w rozkładzie możesz zajrzeć. Nie wiem skąd biorą te towarowce. Pewnie chodzą na nastawnie tak jak napisałem, albo mają znajomości w PKP Cargo itd.  ;)
Co do pytania @djuzi nie mam zielonego pojęcia.

dp116:

--- Cytat: Pr1 w 26 Kwiecień 2012, 11:57:03 ---Najpewniej jedyne miejsce, aby zdobyć taki rozkład to nastawnia, a w niej miły dyżurny. 
Chociaż jest taki poczciwy program o nazwie "Kolejarz" i tam są towarowe w rozkładzie możesz zajrzeć. Nie wiem skąd biorą te towarowce. Pewnie chodzą na nastawnie tak jak napisałem, albo mają znajomości w PKP Cargo itd.  ;)
Co do pytania @djuzi nie mam zielonego pojęcia.

--- Koniec cytatu ---
Wiem, że jest "Kolejarz" i właśnie do niego szukam rozkładów, żeby zrobić samemu stację, plany stacji mam ze strony semaforek.xt.pl

jageer:
Na nastawni to sobie z SWDRa wyciągniesz  :D Ale towary chodzą różnie. Np u mnie w jedną nockę potrafi przejechać ok 30 towarów (od ok północy do 4-5), a czasem jadą 2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej