Forum Główne > Inne
Rozkłady
MaKu:
Powiedzmy obie szczerze. PKP Cargo wycofuje się coraz bardziej z planowych obiegów towarowych. Zostało coraz mniej. Bardziej opłaca się indywidualne "katalog" odpalić, niż czasem codziennie ciągać po 2-3 wagony, lub całkiem odwoływać pociąg.
dp116:
--- Cytat: jageer w 26 Kwiecień 2012, 13:58:40 ---Na nastawni to sobie z SWDRa wyciągniesz :D Ale towary chodzą różnie. Np u mnie w jedną nockę potrafi przejechać ok 30 towarów (od ok północy do 4-5), a czasem jadą 2.
--- Koniec cytatu ---
To co mam poprostu pójść na nastawnie i poprosić, żeby mi dali SWDR-a? A jak mi nie dadzą? ???
uetam:
W sumien nie ma juz czegos takiego jak rozklad jazdy pociagow towarowych. Zdarzaja sie oczywiscie wyjatki w postaci pociagow sztywnych ale w skali sieci jest ich bardzo malo.
dp116:
To w takim razie co muszę zrobić, żeby dostać ten SWDR? Pójść na nastawnię i co powiedzieć do domofonu, "chciałbym dostać SWDR"? ???
jageer:
--- Cytat: dp116 w 26 Kwiecień 2012, 17:42:00 ---To w takim razie co muszę zrobić, żeby dostać ten SWDR? Pójść na nastawnię i co powiedzieć do domofonu, "chciałbym dostać SWDR"? ???
--- Koniec cytatu ---
To brzmi, jakbyś chciał dostać instalkę.... :D:D Po 2 wątpie, żeby Cie wpuścili na budę....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej