Śmieszna anegdotka. Jest napisane w info, że nie ma ich co zaczepiać, ponieważ i tak nie ruszą.
Ja bym je postawił na 7 pod rampą albo między 102-ką i 103-ką i docisnął do siebie.
No tak tylko wtedy MK będą Ci włazili na tory, żeby zobaczyć parowozy
Ok, zaraz je stonką ustawie między 102-ką i 103-ką.
Poprawka ustawienia wraków tak, aby nie przeszkadzały w ruchu planowym w pierwszym poście. Należy zamienić poprzedni plik z tym.
Mam nadzieję, że nie będą już przeszkadzały.
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan na najbliższe tygodnie:
- Dodanie do rozkładu jazdy pociągów kategorii Interregio 32603 Ślemień - Testowo (w Testowie jest rozdzielany na: 32603/1 Testowo - Wilanowice i 32603/2 Testowo - Zbyszki [z trakcją parową]) oraz 23604/1 Wilanowice - Testowo i 23604/2 Zbyszki - Testowo [z trakcją parową](w Testowie jest złączany i jedzie do Ślemienia jako 23604).
- Uruchomienie lokomotywy parowej Ol49-7 w MD Zbyszki (do prowadzenia w.w pociągu na trasie Testowo - Zbyszki - Testowo). Wiadomo już po początkowych oględzinach, że ten parowóz pojedzie max. 75km/h.
- Dodanie lokomotywy spalinowej SP42 na stacje Testowo (żeby nie "ściągać" z sąsiedniej stacji lokomotywy). Lokomotywa posłuży w razie defektu parowozu lub innej pojazdu trakcyjnego.
-------------------------------------------------------------------
I teraz są dwie bardzo ważne sprawy.
1. Gdy dwa wraki stykają się włączają światła. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale w następnej wersji trochę je oddale od siebie. Może to pomoże.
2. Zapomniałem zmienić w pierwszym pociągu z Wilanowic (ten o 1:15) trakcję parową na elektryczną (trakcja parowa była ustawiona na testowanie tendra).
W.w błędy z mojej winy będą naprawione w wersji 2.0 rozkładu razem z planami powyżej, ponieważ myślę, że one nie wpływają w znacznym stopniu na symulację.