Podobno nie ma głupich pytań, ale ja mam jedno. Będzie opcja pandion?? Bo niektórzy bardziej tam prowadzą ruch niż na stacji ;p a i wolną lepiej się zapytać
Dobra to był tylko żarcik
Co do komentów ludzi, bo sam jeszcze finalnej wersji nie widziałem ;p
1. Stacja skupia się na zabawie pociągami towarowymi, co świadczy liczba bocznic ( mi by się jeszcze jedna przydała). Jeśli na serio nie masz możliwości to pchasz pociąg na spedpol i potem gdy już masz luz niech on pcha go do ciebie. Tyłem też pojedzie wytestowałem ;p Więc zatrzymywanie EX i TLK nie ma sensu bo robi się większy kocioł, a tak dajesz już semafor aż na grupę towarową i czekasz aż się zwolni blok
2. Gotowość to zgłasza każdy maszynista niezależnie czym jedzie i co robił. Była wymiana mecha, nowy musi zglosic sie. Wymienili loka, nowy musi zgłosić się. Ja tam w grze robię gdy tylko lok zapnę się do składu wpisuje numer i już. Gotowość zgłoszona
3. To jest symulator a nie gra że czas zabija. Tu musisz myśleć, jak w życiu, każda decyzja musi być podjęta prawidłowo, więc jeśli nie czujesz się na siłach to albo zrezygnuj z tej gry bądź zacznij o innej porze z mniejszym ruchem pociągów. Ma Ci to sprawiać przyjemność a nie wymęczać Cię. Są inne symulatory łatwiejsze niż ten, ale ten jest realny
4. Moja propozycja aby jeszcze dorobić sytuacje losowę typu samobójca, wypadek na przejeździe, drzewo na szlaku, pęknięta szyna. No i rozmowy z maszynistami, czasem na 12h dyżur jedno zdanie może poprawić Ci humor
5. A co ja mam powiedzieć jak muszę grać bez dzięków?? Nie wiesz nawet kiedy centralka dzwoni, ale już mam swój system do gry ;p