Forum Główne > Inne
Technikum
jageer:
Weź się ogarnij, we Władysławowie jest 2 ISDRów na zmianie.
Wiesz, czemu tam jest WSKR? Bo linia była nierentowna w przypadku takiej ilości nastawni dysp i wyk, więc mieli ją zamknąć, ale PK wdrożyła tam WSKR-a i działa po dzień dzisiejszy. Hel jest stacją końcową i jest tam trochę pracy...
Zresztą - skończ gimbaze to będziesz myśleć co dalej, a nie już tam ISDRujesz od razu...
MaKu:
--- Cytat: Pr1 w 26 Listopad 2012, 20:54:21 ---Nie twierdze, że nie umie obsługiwać tylko człowiek nie ogranie 4 czy 5 mijanek naraz.
--- Koniec cytatu ---
Ogarnie. Spokojnie. Tym bardziej z takim ruchem jak na Helu.
btw... Powiedz to dyżurnym z PoA.
jageer:
--- Cytat: MaK_86 w 26 Listopad 2012, 21:06:22 ---
--- Cytat: Pr1 w 26 Listopad 2012, 20:54:21 ---Nie twierdze, że nie umie obsługiwać tylko człowiek nie ogranie 4 czy 5 mijanek naraz.
--- Koniec cytatu ---
Ogarnie. Spokojnie. Tym bardziej z takim ruchem jak na Helu.
btw... Powiedz to dyżurnym z PoA.
--- Koniec cytatu ---
Teraz to wiesz, ale na suwakach co się działo :P Teraz jest sztuką tam pracować, ale kiedyś? .......
MaKu:
Nie jest w cale trudniej rbić na LCS'ie "helskim", niż na dużej stacji ze sporym ruchem, mając pod sobą kilka wykonawczych.
Problem taki, że dyżurni przyzwyczaili się do tego, że roboty nie wiele. A jak rzucili ich z wajch na kompy i trzeba było trochę popracować, to zrobił się lament. Temat znany...
djuzi:
--- Cytat: MaK_86 w 26 Listopad 2012, 21:06:22 ---btw... Powiedz to dyżurnym z PoA.
--- Koniec cytatu ---
ISDRzy z PoA zawsze będą mieli u mnie szacun. Takich ogarniaczy jak oni, to mała szansa gdzieś indziej spotkać.
--- Cytat: jageer ---Teraz mogą sobie do mnie dzwonić to im powiem ....... ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja również to samo, aczkolwiek nie sądzę, że ktoś zadzwoni ;)
A tak z ciekawości jageer: Ty jesteś technik transportu kolejowego?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej