Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy
PrC31 - rozkłady jazdy dla TW i kolejnych stacji (w przyszłości).
Paweł:
--- Cytat: Zacha w 13 Styczeń 2013, 01:06:55 ---Pamiętaj, żeby wyłączyć SWDR-a w edytorze rozkładu, w tamtych latach tego udogodnienia jeszcze nie było ;)
--- Koniec cytatu ---
Trzeba zmienić wartość pola "rok" - SWDR zostanie wówczas ukryty. Nie należy odznaczać pokazywania w SWDR wszystkich pociągów, bo wtedy nie będą działać statystyki opóźnień.
PrC31:
Witam. Dziękuję za sugestię, rok zmieniłem na 1992 i SWDR znikł.
Piszę, ponieważ mam problem, że niektóre składy towarowe w ogóle mi nie chcą jechać. Wpis do jednego z nich przedstawiam w postaci screena w załączniku. Poproszę o poradę jeśli pomimo przeczytania dokumentacji nadal popełniam błąd.
Serdeczności.
Cezar:
Bo ja wiem? Ja tu błędu nie widzę... To towarowy, więc W4 niepotrzebne. No i brak określenia przewoźnika, ale przy Twoim rozkładzie to pewnie tak ma być :) Może pokaż co w dubugowaniu się dzieje, bo może Twoje towarowe coś blokuje. A, i Paweł wyżej pisał, żebyś nie odznaczał pokazywania w SWDR ;)
Paweł:
Sprawdź w Debugowaniu czy pociąg pojawia się na planszy sąsiedniego posterunku. Zamiast screena lepiej wklej linijkę z pliku .roz, żeby można było szybko wrzucić i przetestować.
Patrykos:
To chyba efekt tego, że zaczynasz symulację o 00:00 i pociągi do chyba 00:45 nie pojadą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej