Forum Główne > Inne
Oryginalne hobby kolejowe
mac140:
--- Cytat: zolwik w 18 Kwiecień 2013, 00:17:25 ---najbardziej to Ty się ośmieszasz.
i tego się ukryć nie da.
Twoja sprawa trafiła do inspektora wydziału ds. operacyjno-prewencyjnych Komendy Głównej SOK.
tak samo jak byś sprawdzał swoje gg podane na stronie to byś wiedział ze panowie z TV się też interesują Tobą...
parę osób to maszyniści oraz drużyny manewrowe( w tym ja) które czy to z twojego powodu czy innych kretynów parę razy jadą "ściągać" pociąg ze szlaku
--- Koniec cytatu ---
Szkoda że tacy ludzie jak ty pracują na kolei.... Wytłumacz mi dlaczego w USA gdzie pociągi towarowe mają 3 km długości, są ciągnięte przez 4 do 6 lokomotyw i dużo trudniej w razie zatrzymania jest je ruszyć z miejsca pracownicy kolejowi są pozytywnie nastawieni do freighthopperów a u nas mimo że nasze pociągi są śmiesznie małe w porównaniu do amerykańskich, większość ludzi jest przeciwko takim jak ja?
Puste groźby możesz sobie rzucać. GG sprawdzałem-nic nie ma. Poza tym gdybyś był inteligentny, nie pisał byś tutaj tego wszystkiego-bo teraz na pewno mnie nie złapiecie:)
zolwik:
szkoda że tacy ludzie jak Ty chodzą po tym świecie...
a złapać Cie... strasznie trudno będzie znając np Twoje IP....
a dlaczego są ludzie źle nastawieni?
bo "utrudniacie" nam prace.. potem przez Was ludzie muszą pisać raporty, a dlaczego zatrzymany, a co było przyczyną itp... itd... potem dostają potrącenia z pensji...
mac140:
Owszem, złapać mnie będzie trudno. Dowodów brak. Wszystkie mogą zniknąć w ciągu minuty. Poza tym brak paragrafu na mnie.
zolwik:
No oczywiście... Masz 10000% racji....
Ale jak to mówiłeś sam... Gdybyś był inteligentnym to byś wiedział ze filmy z jutuba można pobrać O.O dziwne no nie?
Paragrafów nie ma?
Tu też jesteś w DUUUUŻYM błędzie...
Zaczynając od początku wstęp na obszar kolejowy bez zezwolenia,
Ty jak zwykły szarak masz prawo korzystać jedynie z wagonów OSOBOWYCH takich, które są w miejscu ogólnodostępnym czyli przy peronie. Nic więcej.
No ale Ty wielki MK pokroju Łowców Rp1, który zna historię podziału PKP i sprawozdania finansowe spółek grupy PKP o tym powinieneś wiedziec.
Więc raz jeszcze.
"Skończ Waść, wstydu oszczędź" bo z każdym wpisem jesteś coraz bardziej żałosny i chyba brak ci juz rzeczowych argumentów.
Rzeczy wpuszczonej raz do Internetu juz nieusuniesz... Pamiętaj o tym...
jageer:
--- Cytat: mac140 w 18 Kwiecień 2013, 21:43:26 ---Szkoda że tacy ludzie jak ty pracują na kolei.... Wytłumacz mi dlaczego w USA gdzie pociągi towarowe mają 3 km długości, są ciągnięte przez 4 do 6 lokomotyw i dużo trudniej w razie zatrzymania jest je ruszyć z miejsca pracownicy kolejowi są pozytywnie nastawieni do freighthopperów a u nas mimo że nasze pociągi są śmiesznie małe w porównaniu do amerykańskich, większość ludzi jest przeciwko takim jak ja?
--- Koniec cytatu ---
Można by prowadzić prawo z jueesej :D Pozwolenie na broń - bym odstrzeliwał wszystkich łofffców na trasie ;) Jak masz śmiesznie małe pociągi to jedź do naszych frends zza kałuży i tam skakaj ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej