Forum Główne > Testowo
Parę pomysłów co do rozwoju symulatora
przekupiony:
Ja to ze wszystkim sobie radzę. Już drugą dobę w isdra gram i spoko leci trochę ciężko jest nie powiem, ale nastawianie przebiegowe jest najlepszym rozwiązaniem. Muszę pochwalić autora a w trud w jaki włożył za to. Choć narazie nie mamy realnych posterunków. ISDR Lisków to jest fajna zabawa z obsługiwaniem urządzeń przekaźnikowych. Mam pomysł żeby zrobić mały realny posterunek odgałęźny Starzyny albo coś mniejszego narazie. Jak wy myślicie ktoś się ze mną zgadza czy raczej to chory pomysł.
bogdan0717:
Mega Dobry Pomysł
Pr1:
Co to za pomysł?
Przecież już n-ty raz jest pisane, że taki posterunek będzie. A kiedy? Nikt tego nie wie. Wpierw trzeba dokończyć to, co się zaczęło. Zdobądź materiały do zrobienia tego posterunku i przekaż autorowi.
przekupiony:
Oj ludzie ludzie wsio jest w internecie wystarczy poszukać. Schemat pulpitu powoli robię bo nie mam czasu zbytnio. Tylko zostaje się napisać kod, wiem że to trudne jest ja sam tego nie napiszę bo nie miałem styczności z delphi i itd. Ale szacun dla autora.
zolwik:
To jak się nie znasz to nie zabieraj głosu.
"tylko wystarczy kod napisać" takim tekstem sam sobie strzeliłeś w stopę... to stwierdzenie "TYLKO" to potrafi zajmować długie miesiące pracy, i do tego nie wszystko można znaleźć w internecie, uwierz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej