Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

Rozkład od EN57-002 dla Liskowa-zmiany

<< < (2/4) > >>

MaKu:
Podaję najprościej jak można.

Dla Lisków.
Jeżeli pociąg ma zatrzymywać się w peronach stacji Lisków: 1
Jeżeli pociąg ma zatrzymywać się w peronach Tęczy, Kukułki i Lisków Rynek: 2
Jeżeli pociąg ma się zatrzymywać wszędzie: 1,2
Jeżeli pociąg ma się nigdzie nie zatrzymywać: nic nie wpisujemy

krzysiuwroc:
Pierwsze dwa pociągi czyli 26281 Ślemień - Wilamowice i 63592 Wilamowice - Ślemień - one u mnie nie jechały. Dopiero pierwszy pociąg (26201) pojechał i w p.o. Kukułka się zatrzymuje, 2 wagony za peronem. W Liskowie to już dopiero, aż prawie 5 poza peronem. Lekko przesadziłeś :D To samo 62202

EN57-002:
Teraz czy masz rozkład ściągnięty z pierwszego postu, gdzie (niestety) błędnie jest wisane 2 przy W4, czy już ten poprawiony z 04-04-2014, gdzie przy W4 jest 1-ka. Długość składów - no teraz to są na torach aż śmiesznie krótkie np. 3 wagony i lok. Te długie to kiedyś takie standardowo jeździły i faktycznie się zatrzymywały za peronami. Sam kiedyś ze składu 17 wagonowego z Kołobrzegu wysiadałem w Katowcach na rozjazdach przy KO, już nie wspomnę, w którym miejscu 17-y wagon stawał na mniejszych stacjach.

krzysiuwroc:
No ja pobrałem rozkład ten poprawiony z 04-04-2014. Więc nie wiem dlaczego nie jadą.

piotrek_wiedenka:
Po załadowaniu się symulatora trzeba odczekać jak wczytają się składy, a pierwsze od razu po uruchomieniu i tak nie przyjadą. Możesz przysłać składy wybierając "Ręczne generowanie ruchu" w zakładce Narzędzia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej