Forum Główne > Urządzenia srk

Pulpity fikcyjnych stacji

<< < (5/49) > >>

Kolejorz91:
Tak naprawdę, autorem tego pulpitu jestem włśnie ja, ja to wymyśliłem a nie użytkownik DamDam.

Co do modyfikacji, pierwotnie mają być tylko dwa perony a nie trzy. Trzecim wąskim jak to pierwotnie zakładałem miał być niedostępny dla pociągów pasażerskich. I gdzie dworzec ma być na peronie "trzecim" od dołu pulpitu? Dodatkowe tory za peronem "trzecim" są moim zdaniem, niepotrzebne. :) Tarcza zaporowa powinna mieć przycisk zielony tak jak w Liskowie Miasto. ;)

DamDam:
Kompletnie nowy układ. Podpisy i oznaczenia są "na pałę", więc nie należy się nimi przejmować.

--- Cytat: Kolejorz91 w 12 Marzec 2015, 11:07:16 ---Tak naprawdę, autorem tego pulpitu jestem włśnie ja, ja to wymyśliłem a nie użytkownik DamDam.

Trzecim (peron) wąskim jak to pierwotnie zakładałem miał być niedostępny dla pociągów pasażerskich.

--- Koniec cytatu ---
Po co w takim razie byłby potrzebny ten peron?

Kolejorz91:
DamDam, tu będzie tylko jeden peron na całą stację? A przy torze nr 2? będą przelotówki do Ślemienia?

Droznik:
A nie lepiej ułatwić prace i zabrać SKP ze stacji. Przejazdy można zlikwidować robiąc wiadukty. Trzeba trochę prace ułatwić a nie utrudniać.

DamDam:

--- Cytat: Kolejorz91 w 12 Marzec 2015, 16:16:08 ---DamDam, tu będzie tylko jeden peron na całą stację? A przy torze nr 2? będą przelotówki do Ślemienia?

--- Koniec cytatu ---
Będą zachowane 3 perony, po prostu chciałem zrobić miejsce na kolejny tor.

--- Cytat: Droznik w 12 Marzec 2015, 16:42:02 ---Przejazdy można zlikwidować robiąc wiadukty. Trzeba trochę prace ułatwić a nie utrudniać.

--- Koniec cytatu ---
Zobacz jak to wygląda w Łukowie http://semaforek.kolej.org.pl/wiki/images/5/53/Lukow_Lapiguz.png  i powiedz to prezesowi PLK-i

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej