Forum Główne > Urządzenia srk
Symulator małej stacji z mechanicznymi USRK
marcinw:
Jak się coś wam wysypie albo dziwnie działa, to wysyłajcie output_log.txt na marcin.eu@gmail.com. Jest w katalogu eu07_Data.
edit:
Gdyby ktoś się nie załapał na wczorajsze testy a chciałby zobaczyć, to wrzuciłem lekko poprawioną wersję (http://marcinw.eu/td2/eu07.7z), gdzie postarałem się usunąć co bardziej irytujące bugi. Jeśli dyżurny zbiegnie z posterunku, to teraz wszystkich rozłączy z sesji, więc już więcej problemów z martwymi sesjami być nie powinno. Dodałem też listę aktualnie podłączonych użytkowników (jest koło czatu), a w menu głównym jest też spis aktywnych sesji (tak informacyjnie). Logować do output_log.txt teraz powinien jeszcze więcej, nawet czat, więc powinien być bardziej przydatny. Więcej już też nie powinno być problemów z pociągami innych graczy latającymi po całej scenerii przy podłączaniu się do nowej sesji. Ograniczyłem też ilość przechowywanej historii z konsoli/czatu, bo chyba jak się rozrósł za bardzo to coś się chrzaniło i znikał całkowicie. Skompilowana na 32 bity, coby koledzy z 32 bitowymi systemami nie mieli problemów.
Pr1:
A filozofia jest taka, że jak nie ma żadnego dyżurnego to po prostu gra będzie się próbowała łączyć, aż do momentu kiedy któryś się pojawi?
taper:
Tak.
Jak jestem to puszczajcie priv i możemy sie bawić.
EN57-002:
--- Cytat: Pr1 w 31 Maj 2015, 13:19:39 ---A filozofia jest taka, że jak nie ma żadnego dyżurnego to po prostu gra będzie się próbowała łączyć, aż do momentu kiedy któryś się pojawi?
--- Koniec cytatu ---
Składy będą stały pod wjazdowymi i czekały na obsadę.
Wystarczyły dwa dni nieobecności i próby mnie ominęły.
szczawik:
Bardzo ciekawy projekt. Proponuję w budynku nastawni powiesić na ścianach plany stacji i urządzeń. Chętnie pomogę o ile moja wiedza się przyda- programowanie (Pascal/Delphi) oraz 3ds Max.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej