Forum Główne > Inne

Zawiadowca - zakres obowiązków

<< < (2/3) > >>

ISEDR 1994:
Dokładnie tak, lepiej już być tym dyżurnym niż zawiadowcom. Co do zarobków to uwierzcie mi, zawiadowca aż tak dużo więcej od dyżurnego nie ma. Wystarczy, że dyżurny zrobi z jedną służbę więcej w nadgodzinach i wychodzi tak samo jak on . Może bycie nim to fajna sprawa bo to kontrole itd ale z grafikami nie chciałbym się pieprzyć

jageer:

--- Cytat: ISEDR 1994 w 16 Luty 2016, 12:55:34 ---Dokładnie tak, lepiej już być tym dyżurnym niż zawiadowcom. Co do zarobków to uwierzcie mi, zawiadowca aż tak dużo więcej od dyżurnego nie ma. Wystarczy, że dyżurny zrobi z jedną służbę więcej w nadgodzinach i wychodzi tak samo jak on . Może bycie nim to fajna sprawa bo to kontrole itd ale z grafikami nie chciałbym się pieprzyć

--- Koniec cytatu ---

Zależy, czy pasjonuje Cie tworzenie stosu papierów każdego dnia  ;) Takie stanowisko ma swoje wady i zalety, jak każde począwszy od zwrotniczego, po prezesa  ;)

kasia.sznert:
Ja tam wolę siedzieć sama, słucham radia i jestem mocno skupiona na pracy, obecność kogoś rozprasza mnie

EN57-002:
To jakie tam jest natężenie ruchu pociągów, że jesteś "mocno skupiona na pracy"?

jageer:

--- Cytat: EN57-002 w 12 Marzec 2016, 12:14:14 ---To jakie tam jest natężenie ruchu pociągów, że jesteś "mocno skupiona na pracy"?

--- Koniec cytatu ---

Podczas ruchu nie można słuchać radia  :P Może np w przerwie szydełkuje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej