Forum Główne > Inne
Praca na kolei
zolwik:
a jak jest z przyjęciami we Wrocławiu albo jeleniej górze?
uetam:
Składasz podanie i czekasz. Pierwszeństwo maja ludzie z wyksztalceniem okolokolejowym.
zolwik:
juz ponad rok czekam ;p
MaKu:
--- Cytat: Zacha w 24 Maj 2011, 16:09:17 ---Maku to, że na magistrali łoji się tyle, nie znaczy, że na drewnianych liniach też tyle jest
--- Koniec cytatu ---
Zastanawiam sie Zacha, kiedy przestaniesz na tym forum pisać rzeczy nie prawdziwe.
Jaka magistrala? Skoro już tak bardzo spouchwalasz się z tym zawodem, to serdecznie proszę sie przynajmniej ode mnie odpierdolić i nie pisać na mój temat takich bzdur...
jageer:
--- Cytat: MaK_86 w 28 Maj 2011, 12:40:48 ---
--- Cytat: Zacha w 24 Maj 2011, 16:09:17 ---Maku to, że na magistrali łoji się tyle, nie znaczy, że na drewnianych liniach też tyle jest
--- Koniec cytatu ---
Zastanawiam sie Zacha, kiedy przestaniesz na tym forum pisać rzeczy nie prawdziwe.
Jaka magistrala? Skoro już tak bardzo spouchwalasz się z tym zawodem, to serdecznie proszę sie przynajmniej ode mnie odpierdolić i nie pisać na mój temat takich bzdur...
--- Koniec cytatu ---
Panowie, spokojnie....
Ale fakt kolega MAK ma rację. Zacha, pamiętasz jak rozmawialiśmy o pracy... Kwoty, którymi operujesz są wyssane z palca, albo jak pisał Mateu na 1/2 etatu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej