Forum Główne > Inne

Praca na kolei

<< < (8/13) > >>

zolwik:
a jak jest z przyjęciami we Wrocławiu albo jeleniej górze?

uetam:
Składasz podanie i czekasz. Pierwszeństwo maja ludzie z wyksztalceniem okolokolejowym.

zolwik:
juz ponad rok czekam ;p

MaKu:

--- Cytat: Zacha w 24 Maj 2011, 16:09:17 ---Maku to, że na magistrali łoji się tyle, nie znaczy, że na drewnianych liniach też tyle jest

--- Koniec cytatu ---

Zastanawiam sie Zacha, kiedy przestaniesz na tym forum pisać rzeczy nie prawdziwe.

Jaka magistrala? Skoro już tak bardzo spouchwalasz się z tym zawodem, to serdecznie proszę sie przynajmniej ode mnie odpierdolić i nie pisać na mój temat takich bzdur...

jageer:

--- Cytat: MaK_86 w 28 Maj 2011, 12:40:48 ---
--- Cytat: Zacha w 24 Maj 2011, 16:09:17 ---Maku to, że na magistrali łoji się tyle, nie znaczy, że na drewnianych liniach też tyle jest

--- Koniec cytatu ---

Zastanawiam sie Zacha, kiedy przestaniesz na tym forum pisać rzeczy nie prawdziwe.

Jaka magistrala? Skoro już tak bardzo spouchwalasz się z tym zawodem, to serdecznie proszę sie przynajmniej ode mnie odpierdolić i nie pisać na mój temat takich bzdur...

--- Koniec cytatu ---

Panowie, spokojnie....
Ale fakt kolega MAK ma rację. Zacha, pamiętasz jak rozmawialiśmy o pracy... Kwoty, którymi operujesz są wyssane z palca, albo jak pisał Mateu na 1/2 etatu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej