Forum Główne > Inne

Kariera w PLK

<< < (2/2)

krakus14:
A gdzie teraz jageer pracujesz? 😊 Właśnie bardzo zależało mi na tym żebyś odpowiedział na mój wątek bo jesteś chyba najbardziej konkretnym człowiekiem na tym forum 😊

Droznik:
Tiaa ponad partyjny on jest :)
Jeśli chcesz na serio pracować w PLK to musisz się uzbroić w cierpliwość niektórzy nawet rok czasu czekają na informację. Dobrze by było abyś się przejechał sam do wymarzonej sekcji gdzie chcesz pracować bądź zakładu i się przypomniał o sobie.

jageer:

--- Cytat: krakus14 w 25 Maj 2016, 13:58:34 ---A gdzie teraz jageer pracujesz? 😊 Właśnie bardzo zależało mi na tym żebyś odpowiedział na mój wątek bo jesteś chyba najbardziej konkretnym człowiekiem na tym forum 😊

--- Koniec cytatu ---

Powiem Ci tak. Jak robiłem za dyżurnego, to miałem koncepcję jeszcze iść na PLK, przez chwilę było "blisko", ale zablokowali przyjęcia bo linia poszła do modernizacji no i, jak wiadomo, trochę bud wyleciało  ;)
A teraz? Hmmm. Jestem z 3-4 razy na m-c dyżurnym ruchu (na bocznicy), tak "żeby się zrelaksować i pobawić kolejką" (po prostu mi brakowało tego, więc sobie rekompensuje kilka razy na m-c). A reszta "kariery" potoczyła się inaczej, więc "patrzę tam, gdzie można zarobić pieniądze" <- oczywiście w branży kolejowej.

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej