Forum Główne > Inne
Pytanie o badania wzroku.
Dulson:
Testy psychologiczne na nastawniczego wyglądają w ten sposób że pierwszy jest test na ajkju drugi test to test podzielności uwagi a trzeci test to rozmowa z psychologiem. Na teście podzielności uwagi dostałem kartkę na której były literki a w nich Ukryte słowa które miałem wyszukiwać i podkreślać jednocześnie w tle leciał lektor który czytał kolor i cyfrę miałem reagować na kolor zielony i żółty a cyfrę która występuje po tym kolorze zapisywać na osobną kartkę. Co do zdrowia Jeśli nie masz z tego tytułu żadnych ograniczeń i dolegliwości to nie będzie to stanowiło jakiegokolwiek problemu.
Pisane głosowo.
arhan:
Dzięki za podpowiedź :) Słyszałem też że jest jakaś książeczka z obrazkami oraz listwy z lampkami które trzeba gasić bądź wciskać przycisk na przecięciu linii pionowej i poziomej.
Jutro się okaże co będzie :)
jageer:
--- Cytat: Dulson w 18 Czerwiec 2018, 17:43:45 --- a trzeci test to rozmowa z psychologiem.
--- Koniec cytatu ---
Poważnie takie coś jest? Nigdy nie miałem - ani na "durnego" (dyżurnego) - a robiłem w 2 ośrodkach różnych, ani na automatyka ......
arhan:
Badania zaliczone. Testy prawie dwie godziny ( cyferki, ogonki, tablice z podwójnymi liczbami oraz testy Ravena i coś tam jeszcze było ;) ), potem światełka ( gaszenie i krzyżowe). Rozmowa z psychologiem była, ale na zasadzie uzupełnienia kartoteki.
Dulson:
Ja jeszcze miałem test osobowości na 100 pytań, powtarzane pytania w innych kontekstach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej