Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne
Dokumenty do symka
Daniel:
Dokładnie chodzi mi o taką książke jak pisze @mateu. Pozdrawiam i czekam ;)
KRZAQ:
Herby Stare zdają liczniki, dobrodziejstwo inwentarza i inne bzdety w R142. Głupszego pomysłu nie widziałem. Zajefajnie się zdaje jak prowadzisz R142 w pełnym zakresie na węźle :D W naszej sekcji tj ISE Lubliniec wszyscy zdają w telefonicznym, jedynie HS to wyjątek :D
Daniel:
A to ciekawe. Ja spotkałem właśnie takie książki robione przez sekcję. Pisze się dla posterunku 2 strony później ksero i bindowanie. Strony numerowane ręcznie. Ale fajna sprawa taka książka. A w dziennikach tylko dnia .... godz. .... dyżur objął / zdał ISDR... i wszystko ;)
jageer:
No to fakt. Tam się pisze stan liczników, zerwanie plomb, zamknięcie torów, zamknięcie rozjazdów w dane położenie itp itd.
Nie wiem jak w innych ISE, ale np. Kraków Prokocim ma dodatkowo telekonferencję zawsze rano odnośnie ruchu, gdzie naczelnik sekcji ruchu łączy się z głównym biurem na placu Matejki i przekazuje generalne info o jakiś utrudnieniach co były itp :)
KRZAQ:
Moim skromnym zdaniem zdawanie się w dzienniku telefonicznym zupełnie wystarczy, nadmiar książek to też nie wskazane :D Wszystko zależy od tego na jakiej stacji się pracuje, np. w Lublińcu jest dyżurny peronowy i to on powiadamia i odpisuje różne bzdury np. opóźnienia więc dysponujący i szlakowy w telefonicznym za wiele nie piszą i śmiało mogą się w nim zdawać :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej