Forum Główne > Inne
Rozkłady
MaKu:
--- Cytat: Zacha w 26 Kwiecień 2012, 22:40:51 ---A dla luzaków trzecia cyfra nie powinna być 8? Nie biorę tu przykładu z Szczecińskiej numeracji.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem. pojechałem po logice, że luzakom ta sama co dwie pierwsze.
--- Cytat: mateu w 27 Kwiecień 2012, 00:28:55 ---Te dziewieciocyfrowe numery pociagow to tez niezly wymysl w niektorych IZ :P
--- Koniec cytatu ---
U nas wszystkie Regio, IR, TLK mają 5-cio cyfrową numerację.
Sztywne towarowe, 5 lub 4 cyfry.
EIC 4 cyfry.
Katalogi wszystkie 6
Sieciowcy lub UN - PKP PLK - 6 lub 7 cyfrówkę.
jageer:
--- Cytat: krzysiek13000 w 26 Kwiecień 2012, 23:15:35 ---
--- Cytat: jageer w 26 Kwiecień 2012, 18:47:16 ---instalkę.... :D:D
--- Koniec cytatu ---
Wiesz ile ja bym dał za nią... ;) Siedziałbym sobie przy komputerze i wszystko bym widział, skanera nasłuchowego nie trzeba ;) Widzę, że wyjechał towar z sąsiedniej stacji, to chwytam aparat i na stację. Tylko chyba zdobycie takiej instalki byłoby niemożliwe, nie wiem jak z uwierzytelnianiem połączenia, a nawet jeśli się uda, to a nuż kogoś namierzą, że "na lewo ciągnie rozkład" i CBŚ wparuje o 6.00 rano...
--- Koniec cytatu ---
Myślisz, że jak będziesz miał instalkę SWDR-a to coś zdziałasz? To się grubo mylisz ;) No chyba, że jesteś dobrym hakerem i się wepniesz z domu w wewnętrzną sieć intranetową PLK-i.
Samą instalką sobie możesz wytrzeć.... ;)
uetam:
--- Cytat: MaK_86 w 27 Kwiecień 2012, 07:37:45 ---U nas wszystkie Regio, IR, TLK mają 5-cio cyfrową numerację.
Sztywne towarowe, 5 lub 4 cyfry.
EIC 4 cyfry.
Katalogi wszystkie 6
Sieciowcy lub UN - PKP PLK - 6 lub 7 cyfrówkę.
--- Koniec cytatu ---
Nie no tak to jest wszedzie tylko te siedmiocyfrowe numery mnie smiesza :D
dp116:
Z tego co czytam to widzę, że w takim razie mogę ułożyć rozkład wg. własnego wyobrażenia. Niemożna dostać jednak SWDR-a w formie np.: PDF, u mnie pod szkołą przejeżdża regularnie o tej samej godzinie służbowy pociąg KM oraz jakieś pociągi pośpieszne (też służbowe). Służbowe czasami też mają ustalony grafik, więc jednak SWDR przydałby się.
krzysiek13000:
SWDR to system wspomagania dyżurnego ruchu. Nie ma SWDR-a w PDFie, to tak program ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej