Forum Główne > Inne
Oryginalne hobby kolejowe
jageer:
--- Cytat: mac140 w 15 Kwiecień 2013, 18:13:06 ---My, freighthopperzy jesteśmy także miłośnikami kolei.
--- Koniec cytatu ---
To taka "amerykanska" nazwa łoffców Rp1 :D? Czy może u naszych frends z jueesej Rp1 ma inną nazwę ;) Chociaż nie to by było Rp1_hunters :D
Jakbyś mi tak brutto zatrzymał, a na loku by był licznik kWh to bym Ci kazał płacić za to co zużyje za rozruch...
djuzi:
jageer: +1 za ten licznik ;D
mac140:
Jak ja kocham to polskie hejterstwo, które nakazuje tłamsić każdego kto robi coś innego. A dlaczego trzeba go tłamsić? No bo to mi się nie podoba. Panowie, mam wielu znajomych maszynistów. Wszyscy wiedzą co robię i żaden nigdy nie określił mnie mianem "idioty" itp. Owszem, wszyscy twierdzili że to niebezpieczne, ale tego nie ukrywam. Wiele osób odniosło ciężkie obrażenia jeżdżąc na wagonach. Trudno, zdarza się. Trzeba po prostu umieć kalkulować ryzyko i nie przeginać.
jageer:
Ja nikogo nie nazwałem idiotą, tylko po prostu lekko "wyśmiałem" oryginalną nazwę tego hobby. Pewno łoffcy mają teraz problem i coś wymyślają ;)
mac140:
Nazwa pochodzi z USA i nie ja ją wymyśliłem. W Ameryce mówi się nato Freighthopping, Freight train hopping, train hopping. Różne są nazwy. Chciałbym natomiast, żebyś mi wytłumaczył co wspólnego mają freighthopperzy z łowcami Rp1?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej