Forum Główne > Urządzenia srk

Co to za sygnał?

<< < (5/6) > >>

uetam:

--- Cytat: Zacha_SW w 16 Luty 2011, 12:50:07 ---Posterunek otwierany na czas manewrów?

--- Koniec cytatu ---
Cala ta linia jest otwarta 1-5 6-18 ztcp.

fotolokomotyw:
Linia numer 25? Otwarta cały czas... tylko ruch jest bardzo mały na odcinku od Skarżyska Kamiennej do Tomaszowa Mazowieckiego. Ciekawym obiektem jest stacja Nałęczów na tej trasie, działa tylko w ciągu dnia, na noc jest zamykana i w nocy pociągi jeżdżą tam na rozkazy. ;)

uetam:

--- Cytat: fotolokomotyw w 16 Luty 2011, 16:02:25 ---Linia numer 25? Otwarta cały czas... tylko ruch jest bardzo mały na odcinku od Skarżyska Kamiennej do Tomaszowa Mazowieckiego. Ciekawym obiektem jest stacja Nałęczów na tej trasie, działa tylko w ciągu dnia, na noc jest zamykana i w nocy pociągi jeżdżą tam na rozkazy. ;)

--- Koniec cytatu ---
No wlasnie o Skarzysko-Tomaszow mi chodzilo.
Dobrze mi sie kojarzylo, ze tam cos na noc zamykaja ;)

fotolokomotyw:
Z tego co wiem jest to chyba jedyna tak działająca stacja na tym odcinku... trochę to komplikuje bo się pociąg musi zatrzymać, zanim dyżurny przedyktuje rozkaz i te wszystkie procedurki to dobrze wiem, że mimo wszystko to dość długo trwa.

uetam:

--- Cytat: fotolokomotyw w 16 Luty 2011, 16:25:57 ---Z tego co wiem jest to chyba jedyna tak działająca stacja na tym odcinku... trochę to komplikuje bo się pociąg musi zatrzymać, zanim dyżurny przedyktuje rozkaz i te wszystkie procedurki to dobrze wiem, że mimo wszystko to dość długo trwa.

--- Koniec cytatu ---
Legnica-Kędzierzyn tak działa nocami juz kilka ladnych pare lat ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej