Forum Główne > Inne
Wypełnianie dziennika ruchu Lisków w stronę Wilamowic
Droznik:
Jegger czemu się wtrącasz, skoro kolega nie chce przeczytać instrukcji ze zrozumieniem :)
Wszak jasno jest napisane że wolną drogę wpisujesz gdy masz ruch jednotorowy dwukierunkowy. No ale kolega jeszcze do tego nie doszedł :)
Wszystko jest opisane w instrukcji do symka, a z drugiej strony ja tego nie rozumiem, grać na pełnym realu w symulator ;p A rozkazy pisemne też poprawnie wypisujesz? Dajesz godzinę podyktowania i adnotację radiotelefon? Zapisy w E1758 też robisz.
I jeszcze jedno: CZEMU NIE MA D831? JAK JA W SYMULATORZE MAM ODPISAĆ OGLĘDZINY ROZJAZDÓW. TO JEST NIEDOPUSZCZALNE!!! ;P
jageer:
--- Cytat: Droznik w 15 Styczeń 2015, 20:01:03 ---A rozkazy pisemne też poprawnie wypisujesz? Dajesz godzinę podyktowania i adnotację radiotelefon?
--- Koniec cytatu ---
Pokaż mi przepis, gdzie jest wyraźnie napisane, że adnotujesz, na rozkazie, że przez RT dyktowałeś...
Drops:
Robię pracę na 6 profesorowi, i tak wypisuje E-1758
djuzi:
--- Cytat: Droznik w 15 Styczeń 2015, 20:01:03 --- I jeszcze jedno: CZEMU NIE MA D831? JAK JA W SYMULATORZE MAM ODPISAĆ OGLĘDZINY ROZJAZDÓW. TO JEST NIEDOPUSZCZALNE!!! ;P
--- Koniec cytatu ---
Niedopuszczalne to byłoby, gdybyś odpisał oględziny rozjazdów, których... nie da się oględzić, bo są...wirtualne ;]
Zacha:
--- Cytat: djuzi w 16 Styczeń 2015, 23:47:28 ---Niedopuszczalne to byłoby, gdybyś odpisał oględziny rozjazdów, których... nie da się oględzić, bo są...wirtualne ;]
--- Koniec cytatu ---
W praktyce nie są wirtualne a też różnie bywa z tymi oględzinami ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej