Forum Główne > Urządzenia srk
"Sz" przy lewym i To
jageer:
--- Cytat: Paweł Piotr w 13 Styczeń 2016, 16:04:39 ---Owszem, mówi o tym § 16, ust. 2 Ie-4(WTB-E10) ;D
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, bo nie byłem pewny.
--- Cytat: Ra w 13 Styczeń 2016, 17:06:09 ---1:06 wjazdowe od południa, po lewej jest jedna komora... Sz, nawet bez czerwonego.
2:00 tarcza ostrzegawcza tylko na prawym.
--- Koniec cytatu ---
To, o czym piszesz, czyli "jednokomorowiec" to SYGNALIZATOR sygnału zastępczego... On nie jest "niestety" semaforem, więc nie ma obowiązku :)
santiago:
--- Cytat: Paweł Piotr w 13 Styczeń 2016, 17:49:11 --- i musi być poprzedzony tarczą ostrzegawczą (będzie to tarcza ostrzegawcza jednokomorowa, podająca stale sygnał Os1).
--- Koniec cytatu ---
co nie znaczy, że zawsze jest :-)
BP, MSPANC.
jageer:
--- Cytat: santiago w 14 Styczeń 2016, 18:30:58 ---
--- Cytat: Paweł Piotr w 13 Styczeń 2016, 17:49:11 --- i musi być poprzedzony tarczą ostrzegawczą (będzie to tarcza ostrzegawcza jednokomorowa, podająca stale sygnał Os1).
--- Koniec cytatu ---
co nie znaczy, że zawsze jest :-)
BP, MSPANC.
--- Koniec cytatu ---
I teraz pytanie, czy UTK wam to usterkuje ;)?
MaKu:
--- Cytat: jageer w 14 Styczeń 2016, 19:21:20 ---I teraz pytanie, czy UTK wam to usterkuje ;)?
--- Koniec cytatu ---
Powoli. "Wam", czyli komu?
jageer:
Z tego co wiem to Santiago pracuje w firmie, która jest największym zarządcą infrastruktury (nie mogę robić reklamy), dlatego jestem ciekaw, czy brak To, UTK usterkuje w jakiś raportach itp...
Bo jeżeli w kilku przypadkach "nie było afery" - to, czy przegapili to inspektorzy, czy jednak nie trzeba ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej